Dejligt lille sted, væk fra fest og larm…

Anmeldelse af Villa Rumah Kayu

Efter at have besøgt både Gili Air & Gili Meno, var vi nu nået til den festlige Trawangan og havde aftenen forinden vi ankom, booket vores nye lille ferieparadis – Villa Rumah Kayu.

Et lille hotel med kun 4-6 værelser, gemt godt væk inde på øen – væk fra den værste trængsel og alarm.

Gili Trawangan er kendt som den store party ø, derfor var det et helt bevidst valg, at vi bookede et hotel inde på øen, for at få lidt fred for de mange unge festende – selvfølgelig giver man så også afkald på strand og havudsigt, men det kunne vi godt undvære for at få en god nattesøvn.

Vi betalte 288.000 IDR (ca. kr. 144) for en overnatning, og var noget spændt på standarden til den pris.

Vi blev taget rigtig godt imod, da vi ankom med hestevogn og fornemmede hurtigt, at der her var tale om et lille, men rigtig hyggeligt sted.

Anmeldelse-af-Villa-Rumah-Kayu-resort,-Gili-Trawangan-Området

Pool og området på Villa Rumah Kayu

Jeg tror vi var de eneste som boede på hotellet og havde dermed det hele for os selv.

Den lille have var super hyggelig og med en skøn ren pool og med lidt solvogne rundt om.

Værelserne var måske ikke noget at skrive om – 4 vægge, en seng og et badeværelse… det var det, men de lå lige ud til den skønne lille pool og tropiske have.

Anmeldelse-af-Villa-Rumah-Kayu-resort,-Gili-Trawangan-bungalow

Tempoet var helt nede i gear og med sødt personale som hyggede om sine gæster.

Første gang vi lagde os ved poolen, charmerede drengene (personalet) sig ind på os, ved at klatre op i kokospalmetræerne for efterfølgende at servere kokosnøddrinks til os.

I den lille udendørs restaurant hvor vi om morgenen fik serveret morgenmad, hang en tavle hvor vi selv slog en streg, når vi tog drikkevarer i køleskabet.

tavlen var en måde “drengene” som drev resortet, kunne tjene lidt ekstra lommepenge på, hvilket de ikke lagde skjul på, men det var vigtigt at booking/lejen af værelset OG handlen af drikkevarer holdtes skarpt adskilt.

Om aftenen, når vi drog afsted på jagt efter en god middagsrestaurant, sad de samme drenge udenfor hotellet og spille lidt guitar – super hyggeligt!

Vi havde booket 2 overnatninger på Villa Rumah Kayu inden vi kom, men endte med at blive et par dage mere…

Vi kan varmt anbefale dette sted som ligger helt stille i skønne frodige omgivelser inde midt på øen, men stadigvæk kun en mindre gåtur fra det ”vilde leben” på strandvejen.

Kontakt Villa Rumah Kayu
Adresse: Villa Rumah Kayu – Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar.

Læs også

Rejsebeskrivelser fra Gili Øerne HER