Afrika

Er du er tosset med et legendarisk dyreliv, store nationalparker og vidunderlige badestrande, så skal du til Afrika...

Inspiration til Afrika

Uanset om du skal til Sydafrika, Zanzibar eller et andet område, så kan du på disse sider læse og få masser af god inspiration til Afrika. Læs gode personlige rejsebeskrivelser, fakta og anmeldelser om Afrika

Inspiration-til-Afrika-gepard

Afrika er stort og et af de mest spændende og fremmedartede kontinenter at besøge.

Når rejsen går til Afrika, er det den næststørste verdensdel du skal besøge.

Afrika udgør 20% af jorden og er med sine 900 millioner mennesker, et af de mest spændende og fremmedartede områder at besøge!

Her får du fantastiske oplevelser med alt fra vandfald, bjerge, pyramider og endeløse landskaber, til et legendarisk dyreliv, spændende stammefolk og hippier i Senegal.

Du kan se elefanter krydse Chobe floden ved solnedgang, følge gorillaer gennem skovene i Rwanda, eller lytte til brøl fra løver i mørket, mens du camperer i det fri.

Afrika er Saharas oceaner af sand, snetoppede bjerge, savanner med fantastisk dyreliv og ufremkommelig jungler.

Egyptens pyramider og et top moderne Nairobi, mens traditionel masai- og stammekultur stadig lever i et med naturen.

Inspiration-til-Afrika-Masai

I Sydafrika er de kendte for deres udsøgte gastronomi, smukke vinområder, bjerge og fantastiske kyststrækninger, hvor du helt tæt på, kan opleve legende hvaler.

Drømmer du om safari, så tag til Kenya og kør rundt i en firehjulstrukket jeep mellem giraffer, elefanter, hundredetusindevis af gnuer og zebraer, løver, leoparder, næsehorn, bøfler og mange andre dyr.

Inspiration-til-Afrika-Jeepsafari

Det østlige og sydlige Afrika med lande som Kenya, Tanzania, Zimbabwe og Sydafrika er et slaraffenland af spændende nationalparker.

Er du mere historie interesseret, så er især Egypten en fantastisk rejse. Her kan du komme helt tæt på deres velkendte Kleopatra, Tutankhamon og Giza-pyramiderne.

På Giza-plateauet ligger de tre store pyramider, der rummer henholdsvis Kheops, Khefrens, Mykerios gravkamre.

Inspiration-til-Afrika-Egypten

Et krydstogt ned langs Nilen er også en kæmpe oplevelse, hvis du gerne vil opleve det mere traditionelle Egypten.

Fra soldækket kan du opleve bønder i lange kjortler drive deres vandbøfler over markerne, de lokale kvinder, der vasker tøj i floden og landsbyernes glade og vinkende børn.

Egypten er enestående på deres kulturskatte, skønne hav, eksotiske basarer, et farverigt folkeliv og et prisniveau, hvor de fleste af os kan være med!

Inspiration-til-Afrika-Nilen

Det afrikanske kontinent har selvfølgelig meget mere at byde på end safari, vilde dyr og pyramider.

Her bør især nævnes de skønne, palmeomkransede sandstrande på Seychellerne, Mauritius og Zanzibar‘s kyster, som ligger ud til Det Indiske Ocean.

Inspiration-til-Afrika-Zanzibar

Er du til golf, kan Sydafrika med sit milde klima og de gode golfbaner også varmt anbefales.

Vi søger Gæstebloggere som har været i Afrika – skriv til os på info@rejsetanker.dk – hvis det kunne være noget for dig 🙂 

Områder i Afrika

Læs mere  

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Syngende sand i Marokko

Endelig kommer dagen, hvor jeg er parat til at rejse til Agadir i Marokko. Her skal jeg mødes med Mohamed, en ven og en forhåbentlig kommende vel læst forfatter og nomade med en phd. i lingvistik.

Læs mere  

Gennem Kenya som solo kvinde

Forarbejdet Jeg træder ind i flyet med flagermus baskende i maven. Jeg er mere end klar til 2 måneders solorejse i Kenya. Men derfor er jeg alligevel spændt. Jeg finder min plads i flyet, og laver et sidste tjek. Jeg har husket ikke at have plastikposer med. Hverken i min indchecket rygsæk eller i min håndtaske. Import og brug af …

Læs mere  

Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie i ét…

Går du og drømmer dig langt væk til et forholdsvist uberørt og spændende sted med skønne safarioplevelser og aktiviteter, efterfulgt af eksotisk badeferie, så er Tanzania og Zanzibar en oplagt rejse. Hvorfor ikke kombinere de 2 ting? Her får du lidt inspiration til hvad der venter dig af fantastiske oplevelser og minder for livet, hvis du kombinerer en rejse til …

Læs mere  

Drop fordommene om Sydafrika

For nogle år siden rejste jeg alene til Sydafrika. Selvom jeg havde rejst nogle måneder i asien, var jeg stadig relativ ny indenfor backpacking og solorejser.

Læs mere