Zanzibar

Drømmer du om turkisfarvet og krystalklart vand, pulver sand, delfinsafari, krydderier og driverliv, så skal du til Zanzibar....

Inspiration til Zanzibar

Inspiration-til-Zanzibar-Bro

Det først man tænker på, når man høre navnet Zanzibar er hvide strande med krystalklart og azurblåt vand og melsand, men Zanzibar har rigtig meget andet og mere end deres strande at byde på.

Zanzibar, som ligger ca. 40 km fra kysten på fastlandet i Tanzania i Østafrika og ud til det indiske ocean, er uden tvivl et tropisk paradis spækket med oplevelser.

Inspiration-til-Zanzibar-Strand

Zanzibar består af mange øer, men bedst kendt er hovedøen, Unguja, som i daglig tale bliver omtalt som Zanzibar. Hovedstaden på Zanzibar er Zanzibar City og her finder du byen Stone Town.

Stone Town, som er den eneste rigtige by på Zanzibar (her hvor du shopper, hæver penge mm), er en aktiv og skøn historisk by som bla. står opført på UNESCOs Verdensarvsliste.

Zanzibar byder på mange skønne og forskelligartede oplevelser og kan du ellers løsrive dig fra de afsindige smukke strande, så skal du ud og besøge krydderplantager, den lokale skole, vandre i naturen – og måske spotte en eller flere af de mange truede dyrearter – snorkle eller dykke i det Indiske Ocean, dufte og smage på deres udsøgte køkken og mingle med de lokale for at få indblik i dagligdagslivet og kulturen på Zanzibar.

Inspiration-til-Zanzibar-Skolebørn

Find god inspiration til din planlægning – læs personlige rejseblogs og fakta om Zanzibar.

Vi søger Gæstebloggere som har været på Zanzibar – skriv til os på info@rejsetanker.dk – hvis det kunne være noget for dig ? 

Information

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie i ét…

Går du og drømmer dig langt væk til et forholdsvist uberørt og spændende sted med skønne safarioplevelser og aktiviteter, efterfulgt af eksotisk badeferie, så er Tanzania og Zanzibar en oplagt rejse. Hvorfor ikke kombinere de 2 ting? Her får du lidt inspiration til hvad der venter dig af fantastiske oplevelser og minder for livet, hvis du kombinerer en rejse til …

Læs mere