Sharm el Sheikh

Egyptens ferieparadis når det kommer til sol, strand, snorkling, shopping og billige 5* hoteller...

Inspiration til Sharm el Sheikh

Lige ud til Rødehavet og på den sydlige Sinai-halvø ligger Egyptens ferieparadis Sharm el Sheikh.

På kun ca. 5 timers flyvetur lander du i Sharm el Sheikh som mest af alt er kendt for sol året rundt, verdensklasses snorkle- og dykkeroplevelser, alverdens vandsports, masser af shopping og 5* hoteller med all incl. til spotpriser.

Herudover byder Sharm el Sheikh på ørken- og beduinoplevelser som er ud over det sædvanlige, da du fra Sharm el Sheikh har den bedste adgang til Sinai-halvøens øde ørkenlandskaber, bjerge, små ukommercielle beduinlejre, vilde kameler, smukke laguner og meget mere.

inspiration-til-sharm-el-sheikh

At rejse til Sharm el Sheikh er en rejse som i eventyret 1001 nat.

I de charmerende bydele sælges der alt fra kopivarer af de mest eftertragtede mærkevarer, snabelsko og orientalske tæpper, kjoler og dragter, til underholdning med mavedansere, slangetæmmere og fakirer.

Gennem mange år har Sharm el Sheikh været et eftertragtet dykkerområde og det ikke uden grund.

Direkte fra stranden, træder du ud i Rødehavet som med sit fantastiske rev byder på et ultimativt marineliv og koraller som sjældent ses så levende og farverigt.

Egypterne er stolte af, og værner meget om, sit koralrev og enhver form for fiskeri og anden skadelig indflydelse på fisk, rev og havet, er strengt forbudt i hele området.

Inspiration-til-Sharm-el-Sheikh-dykning

Siden det sidste store terrorangreb i 2015, har turismen i Sharm el Sheikh været hårdt udfordret, men efter en massiv indsat og et voldsomt fokus på sikkerheden, er der igen givet grønt lys til at rejse til Sharm el Sheikh og gæsterne er så småt ved at vende tilbage.

Sharm el Sheikhs besøgstal i dag ligger dog langt fra deres velmagtsdage, da mange turister stadig fravælger destinationen.

Vi danskere kan (lidt endnu) drage stor fordel af det lave besøgstal, da få turister medfører luksushoteller til lavpris, billig shopping og forkælelse af egyptere som ikke ved hvor godt de skal gøre det, for at du får et fantastisk ophold.

Vi anbefaler varmt at rejse til Sharm el Sheikh

Få mere Inspiration til Sharm el Sheikh

Fakta Sharm el Sheikh
Sikkerheden i Sharm el Sheikh
Overnatning i Sharm el Sheikh
Must visit or do i Sharm el Sheikh
Shopping i Sharm el Sheikh

Information

Læs mere  

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere