Filippinerne

Landet med verdensklasse strande og hvor oplevelserne står i kø...

Inspiration til Filippinerne

Filippinerne er med sine kosmopolitiske og koloniale byer, frodige regnskove, vandfald, ruiner og huler, hvide sandstrande og en skøn imødekommende befolkning en fantastisk destination.

Inspiration-til-filippinerne-natur

Engelsk taler de fleste og med en beliggenhed i det vestlige stillehav, og med ikke mindre end 7197 øer, hvoraf kun ca. 2000 menes at være beboet, så er der ufattelig meget at opleve.

Udover lange og smukke kyststrækninger med verdensklasse strande, dykning, surfing og ø-hop muligheder, så har Filippinerne rigtig meget at bryste sig af.

Inspiration-til-filippinerne-strande

Oplevelserne står i kø – stammefolk i regnskovene. 100 år gamle risterrasser. Gamle spanske kirkeruiner. Mærkelige kegleformede bakker. Vandfald på vandfald.

Inspiration-til-filippinerne-vandfald

Termiske pools. 6 steder på UNESCOs verdensarvsliste. Spændende og krydret mad og en stolt befolkning som uanset sin islamiske, malaysiske, spanske eller amerikanske afstamning, vil tage imod dig med kyshånd.

Inspiration-til-filippinerne-risterrasser

Filippinerne har i 3 århundreder været spansk koloni, efterfulgt af amerikansk herredømme fra 1898 og frem til 1946 hvor Filippinerne endelig fik sin uafhængighed.

Ca. 80% af Filippinerne tilhører den romersk-katolske kirke, resten er en blanding af protestantisk kristendom, muslimer og andet.

Folk er religiøse, men meget tolerante overfor andre religiøse overbevisninger.

Inspiration-til-filippinerne-filippinerne

Filippinerne er hårdt arbejdede mennesker med stor livsglæde. De er smilende og meget imødekommende.

Læs også

Rejseblogs fra Filippinerne
Bliv Frivillig og hjælp gadebørn

Stil dine spørgsmål i forummet

Information

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Bliv frivillig hos Filipino Street Kids

Filipino Street Kids (FSK) er en velgørenhedsorganisation, som har til formål at støtte socialt udsatte børn og familier som lever langt under fattigdomsgrænsen i Cebu City, Filippinerne.

Læs mere