Indonesien

Indonesien er uudforskede øer, trekking i regnskove eller på vulkaner, et næsten uberørt hav at dykke i, snorkling blandt delfiner og meget meget mere...

Inspiration til Indonesien

Inspiration-til-indonesien-tempel

Indonesien er den største øgruppe i verden og omfatter ca. 17.000 store og små tropiske øer med hvide sandstrande – mange stadig ubeboede og flere endnu uden navn.

Indonesien som ligger mellem Asien, Australien, Stillehavet og Det Indiske Ocean, har en samlet befolkning på ca. 246 millioner mennesker fordelt på mere end 200 forskellige etniske grupper og ca. 500 forskellige sprog og dialekter.

Hovedsproget er Indonesisk, hovedstaden hedder Jarkarta og pengene hedder rupiah.

De mest kendte øer er Sumatra, Java, Bali, Kalimantan (Borneo), Sulawesi, Maluku Islands (Molukkerne) og Papua.

Inspiration-til-indonesien-solnedgang

For mange danskere er det Bali med sin spændende kultur og hvide sandstrande, som trækker. Flere og flere er dog ved at få øjnene op for de mange flere oplevelser der venter – ikke bare på Bali, men også i resten af Indonesien.

Her finder du nemlig stadig mange uudforskede øer, fantastiske muligheder for trekking i regnskovene eller på vulkaner, et næsten uberørt hav at dykke i, snorkling blandt delfiner og store mantarays.

Eller at sejle gennem Borneo’s nationalpark for at se på Orangutanger og en masse andre spændende dyr, hvoraf flere kun findes i denne nationalpark.

Inspiration-til-Indonesien-Borneo

Grundet Indonesiens geologiske placering, er landet hjemsted for et utroligt forskelligartet landskab, som byder på alt fra fantastiske grønne ris-terrasser på Bali og Java, frodige regnskove i Sumatra, Sulawesi og Borneo, til sneklædte bjergtoppe i Vest Papua.

På denne side kan du finde inspiration til forskellige områder i Indonesien – men husk på, afstandene er store, så har du ikke mere end de obligatoriske 14 dage, så får du mere ud af at udforske et enkelt område, end kun lige et hjørne af flere områder.

Læn dig tilbage og læs skønne personlige Rejseblogs og Anmeldelser og få gode input til din planlægning. Og husk, har du spørgsmål, så hop ind “Indonesien Rejseforum” og stil dem der.

Områder i Indonesien

Læs mere  

Information

Læs mere  

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Gili øerne – et barfodet paradis

Beliggende ud for Lomboks nordvestlige kyst, finder du Gili øerne – Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan. Her skal du forberede dig på et tropisk barfodet paradis uden biler, med perfekte hvide badestrande, et farverigt koralrev med havskildpadder, djævlerokker og utallige andre havdyr.

Læs mere