Bali er risterrasser, kultur, religion, håndværk, aktiviteter og skønne strande...

Inspiration til Bali

Bali er Indonesiens mest populære ø og feriemål.

Udover at være en smuk ø med en gammel kultur, eksotiske templer og nogle af de største attraktioner, så er Bali også kendt for sin varme gæstfrihed, fantastiske natur og mange spændende adventures.

Inspiration-til-bali-Pagode

Bali byder på lidt af det hele med alt fra et tætpakket natteliv, til trekking på høje vulkaner, uberørte jungler og masser af håndlavet kunsthåndværk.

De fleste besøgende tiltrækkes dog mest af de mange smukke strande, som alle har hvert deres at tilbyde.

Områder som Kuta, Seminyak og Jimbaran er de mest attraktive, hvor de store hoteller ligger direkte på stranden. Det er også på disse strande hvor du vil møde mange australiere, som er på jagt efter den rigtige bølge at stå på med deres surfboards.

Inspiration-til-bali-strand

Skal det være et lidt mere roligt område med knapt så meget fest og lidt mere familievenligt – og med fantastiske solnedgange – så skal du øst på til områderne Sanur, Nusa Dua og Candidasa.

Balis nordligste ende er noget mindre besøgt, men er stedet hvor du kan opleve verdensklasse dykning. Vandet er roligt og hjemsted for næsten uberørte koraller og med masser af forskelligartede og farverigt dyreliv.

Bliver du mættet af strand, så skal du en tur til Ubud, Balis navle. Ubud skiller sig en del ud fra resten af byerne på Bali.

Inspiration-til-bali-Ubud

Rundt om Ubud finder du fantastiske naturområder med flydende rismarker, dale og floder, som alt sammen kan opleves på forskellige, og til tider udfordrende, adventures med alt fra riverrafting til trekking.

Selve byen Ubud, byder på alt fra designbutikker og kunsthåndværkere, til små hyggelige caféer og historiske templer overalt.

Er du på vej til Bali, så læn dig tilbage læs nogle af de gode og personlige rejseblogs, som er skrevet for netop at inspirere og give dig nogle gode input til planlægningen af din rejse til Bali.

Læs rejsebeskrivelser og anmeldelser af hoteller og bliv klogere på landefakta og meget mere.

God fornøjelse og rejseplanlægning!

Information

Læs mere  

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Gili øerne – et barfodet paradis

Beliggende ud for Lomboks nordvestlige kyst, finder du Gili øerne – Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan. Her skal du forberede dig på et tropisk barfodet paradis uden biler, med perfekte hvide badestrande, et farverigt koralrev med havskildpadder, djævlerokker og utallige andre havdyr.

Læs mere