Laos

Laos - en næsten magisk oplevelse...

Inspiration til Laos

Til trods for en ret begrænset infrastruktur, så er Laos et helt vidunderligt land at besøge. Laoterne – som de indfødte kaldes – er et dedikeret buddhistisk folkefærd, med nogle af de venligste og mest imødekommende mennesker i Sydøstasien.

Laos, som er på størrelse med Storbritannien, består primært af uigennemtrængelige skovbeklædte bjerge og en befolkning på færre end 7 mio.

Inspiration-til-Laos-munke

Laos er endnu ikke overrendt af turister og rejser man dertil, vil man derfor stadig opleve det traditionelle Laos liv med en rig kultur og historie i et fredeligt og stabilt land, som ellers tidligere har været slagmark for mange kampe.

Laos har længe været åbnet op for både international handel og turisme, men alligevel står Laos sjældent først på listen over de lande der skal besøges, når Asien skal udforskes.

Dette kan man undre sig en del over, da det fra nabolandene Thailand og Vietnam (som ofte bliver besøgt til bristepunktet) er super nemt at planlægge en tur til Laos.

Information

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Guide til Laos

Laos har rigtig meget at byde på – måske ikke lige så stort et udvalg som Thailand og Vietnam – til gengæld vil du opleve et smukt land med en helt fantastisk natur.

Læs mere