Sri Lanka

Sri Lanka er eksotiske strande, teplantager, nationalparker med spændende dyreliv og meget meget mere...

Vi søger Gæstebloggere som har været på Sri Lanka – skriv til os på info@rejsetanker.dk – hvis det kunne være noget for dig ? 

Inspiration til Sri Lanka

På Sri Lanka får du en bred vifte af oplevelser med alt fra eksotiske badestrande, adrenalinpumpende eventyr, et verdensberømt køkken med spændende krydret mad, til mødet med nogle af de mest smilende og gæstfrie mennesker.

Her på siden kan du læse personlige rejsebeskrivelser og finde fakta og få god inspiration til planlægningen af din rejse til Sri Lanka.

Sri Lanka Rejseforum

Har du brug for at stille nogle spørgsmål eller læse hvad andre har fået af gode råd til deres spørgsmål, så hop ind i “Asien rejseforum” hvor andre måske allerede har gjort sig nogle erfaringer.

Information

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Sri Lanka – som Thailand for 20 år siden

Derfor skal du til Sri Lanka nu Efter en borgerkrig fra 1983 til 2009 og en tsunami som hærgede i 2004, så er Sri Lanka igen på benene. Turistindustrien og antallet af besøgende et støt stigende, men priserne er overkommelige og oplevelserne uendelige. I utallige har mange år har Sri Lanka været sprunget over som rejsemål, men det er begyndt …

Læs mere