Koh Chang

Koh Chang er et tropisk paradis med sandstrande, turkisblåt vand, vandfald og en skøn stemning...

Inspiration til Koh Chang

Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket. Øen ligger i det østlige Thailand og hører med til Trat regionen.

Øen er hele 217 km2 stor og 75% af øen er dækket af uspoleret og beskyttet regnskov, hvorfor øens befolkning ikke er ret stor.

Inspiration-til-Koh-Chang-strand

Koh Changs turisme er i de sidste mange år steget drastisk, og tiden med backpackere som kunne finde helt øde strande er så godt som forbi.

Når det er sagt, så mærkeligt nok, vælger de fleste charterrejse turister at bo (og opholde sig) på White Sand Beach, hvorfor der stadig findes mange skønne, og langt mindre turistede områder.

Koh Chang som kun ligger ca. 5 timers kørsel fra Bangkok og 30 min. sejlads fra Trat, er et tropisk paradis som byder på hvide sandstrande med pulversand, turkisblåt vand, smukke vandfald, koralrev, mangrove skov, et mangfoldigt dyreliv.

Koh Chang ligger i en øgruppe med ikke mindre end 50 øer, hvoraf flere af dem er meget lidt besøgt af turister – og lette at komme til.

koh-chang-Guide-strand

Bevæger man sig lidt væk fra White Sand Beach, kan man på den sydlige østkyst stadig opleve et traditionelt fiskeri liv i de små landsbyer Dan Mai, Salak Khok og Salak Phet, og med en kort gåtur fra nogle af de vestlige strande, ligger der de skønneste frugt plantager med pomelo, bananer og gummitræer.

Vil man gerne opleve andet end at ligge og kigge op i himlen, så er dykning og snorkling helt sikkert i højsædet her, men også trekking til nogle af de mange flotte vandfald er interessant.

Scootere kan lejes over hele øen, og udover det giver en god og fleksibel mulighed for at komme rundt, så er det også den billigste transport du finder til alle attraktionerne.

Er man ikke til Scooter kørsel, kan man hoppe på en af de mange små åbne “taxa’er” (som på Thai kaldes songthaew) som kører i pendulfart rundt om øen.

HUSK; At ride på elefanter, eller at deltage i anden underholdning med vilde dyr, er IKKE hverken en attraktion eller underholdning (i hvert fald ikke for dyrene) – det er dyreplageri, så støt det ikke!

Læs de personlige rejsebeskrivelser fra Koh Chang eller har du spørgsmål, så hop over i “Thailands rejseforum

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Guide til Koh Chang

Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket. Øen ligger i det østlige Thailand og hører med til Trat regionen. Til trods for øens 217 km2, så er det meget få områder som er befolket, da 75% af øen er dækket af uspoleret og beskyttet regnskov.

Læs mere