Queensland

Queensland, også kaldet Australiens "Sunshine State", er et eventyrland... intet mindre!

Inspiration til Queensland

I Queensland finder du alt fra uberørte strande, tropiske øer, frodige regnskove, pulsende storbyer og den australske “Outback”.

Inspiration-til-queensland-guldkysten

Uanset om du er kommet til Queensland for at ligge på de solbeskinnede strande, trekke gennem regnskovene eller at snorkle/dykke på The Great Barrier Reef, så vil Queensland give dig en oplevelse du aldrig havde drømt om.

I kystområderne får du de mest fantastiske strande, fantastisk mad og et kæmpe udvalg i shopping.

Rykker du længere mod nord, kan du opleve ét ud af 5 af Queenslands steder som ligger på UNESCOs verdensarvsliste, nemlig Fraser Island, som er den største sandø i verden (122 km lang og 25 km bred) og hvor du kan svømme i skønne ferskvandssøer.

Inspiration-til-queensland-Fraser-Island2

Et andet område som også står på UNESCOs Verdensarvsliste er “The Great Barrier Reef“, et område som strækker sig over 2300 km langs Queenslands kyst.

Inspiration-til-queensland-great-barrier-reef

Revet er hjemsted for et utal af havdyr, koraller og skjulte “skatte”, og er et af verdens bedste steder at snorkle og dykke.

Tager du til “The Tropical North Queensland” er det regnskoven som står på UNESCOs Verdensarvsliste med sit “Wet Topics”. Her møder du spektakulære landskaber, store og dybe kløfter, utallige vandfald og smukke bjergtoppe.

Inspiration-til-queensland-regnskov

Queenslands “Outback” skiller sig væsentligt ud fra alt andet, her er det ørken landskab og anekdoter fra de lokale, som man kan sidde og lytte til med en kold øl i hånden, på en af de mange outback barer/pubber som fx. Daly Waters Pub.

Inspiration-til-queensland-outback

Læs meget mere om Australien her 

Information

Læs mere  

Artikler

Læs mere