Backpackerrejser

Få dit livs oplevelse - rejs ud i verden på lavt budget.

Vi søger Gæstebloggere som har været på backpackerrejse – skriv til os på info@rejsetanker.dk – hvis det kunne være noget for dig ? 

Inspiration til Backpackerrejser

Uanset om du rejser med rygsæk eller kuffert, om du sejler, cykler eller går, så er en backpackerrejse mere et spørgsmål om måden du rejser på og at budgettet skal holdes nede!

På disse sider kan du læse skønne personlige rejsebeskrivelser – så du kan blive klogere på denne form for individuel, fleksibel og “væk fra alfavej” rejser.

 

Artikler

Læs mere  

Selv en lang rejse starter med et lille skridt…

Jeg vil gerne tage jer med på en rejse. Faktisk er det en rejse, som allerede har fundet sted. En rejse som indtil nu har været den bedste, mest tiltrængte, men også den hårdeste af slagsen for mit og min mands vedkommende. 

Læs mere  

Vietnams fantastiske natur

Efter at være rejst fra Phnom Penh i Cambodia er vi nu ankommet med sovebus til Ho Chi Minh i Vietnam. Ho Chi Minh Vi købte vores scooter som næsten helt ny og med 150 cc, hos “Stevies Garage“.

Læs mere  

Cambodia på godt og ondt

Rejsen var lang, men nu er vi her (faktisk har vi allerede været her i noget tid 🙂 og jeg må sige, Cambodia byder på mange overraskelser, som man bestemt ikke kan forestille sig, når man lander ved grænsen. Og det var netop ved grænsen vi fik vores første “spændende” udfordringer med Cambodia.

Læs mere  

Koh Lanta – 2. stop gennem Thailand på budget

Vi skulle sejle fra Phuket til Koh Lanta. Vi blev hentet kl. 7.30 og havde et enkelt stop på Phi Phi Island, hvorefter vi sejlede direkte til Koh Lanta. Sejlturen tager ca. 3 timer og koster ml. 650-900 bath inkl. pick-up (ca. 120-170 kr.).

Læs mere  

Vores rejse gennem Asien 2016

Min kæreste og jeg rejste rundt i Sydøstasien som backpackere i 6 måneder, og vi vil rigtig gerne dele alle vores mange oplevelser med alle jer som overvejer at gøre det samme.

Læs mere