Spanien

Inspiration til Spanien

Spanien er et skønt varieret land med alt fra gamle slotte, bjerge, skønne strande, kulinariske oplevelser, moderne storbyer og et pulserende natteliv og ikke mindst, kendte arkitekter og designere.

Inspiration-til-spanien-cadaques

Grundet Spaniens flere selvstyrende regioner og øer, har landet et utal af forskellige kulturer og landskaber, som strækker sig fra det Baskerlandet i nord, til Costa del Sol og Sierra Nevada bjergkæden i syd, til de De Kanariske Øer.

Inspiration-til-spanien-museum

Spanien er et skønt og spændende land med masser af kontraster og kulturel mangfoldighed.

Nogle af Spaniens mest besøgte byer er hovedstaden Madrid, hvor de største attraktioner er kongeslottet, de spændende markeder og et pulserende natteliv.

Barcelona kan prale med det gotiske kvarter, spændende og anderledes arkitektur, smukke strande og verdens største fodboldstadion.

Inspiration-til-spanien-barcelona-Camp-Nou

Også de travle byer Sevilla, Cordoba og Granada i Andalusien er nogle af Spaniens store trækplastre.

De 2 mest besøgte attraktioner i Spanien er Madrids Palacio Real (det tidligere kongeslot) og Sagrada Familia i Barcelona, Gaudis ufærdige mesterværk.

Inspiration-til-spanien-sagrada-familia

Selv i de mest over turistede områder, som fx. på Costa del Sol, vil du kunne finde autentiske barer og restauranter, hvor de lokale spiser og landsbyerne ikke ligger langt væk.

Inspiration-til-spanien-alhambra

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

Weekend i Barcelona

Tænk om du glip af de bedste seværdigheder, den bedste mad, den bedste underholdning m.v. på din weekendtur til Barcelona – det ville da være rigtig trist….

Læs mere  

Det vidste du ikke om Benidorm

Hvad de færreste nok ved, så har Benidorm rigtig meget andet og mere at byde på. Der er varmt året rundt, kun 17 regnvejrsdage på et helt år og en flytid på kun 3,5 time fra Købehavn og et lavt prisniveau.

Læs mere