Dubai

Stor, større, størst...

Inspiration til Dubai

Dubai, hovedbyen i de De forenede Arabiske Emirater, har på meget få år forvandlet sig til en ekstravagant jetset by, hvor det ene prestigebyggeri efter det andet skyder op og overgår alt andet.

Inspiration-til-dubai

Mest kendt er nok de kunstige 300 privatejede øer “The world” som set fra oven, danner verdenskortet og “Palm Island” hvor også kunstige øer, set fra oven, danner én stor palme.

På disse sider kan du læse Guides, spændende Rejsebeskrivelser og Anmeldelser fra Dubai.

Anmeldelser

Læs mere  

Artikler

Læs mere  

De bedste oplevelser i Dubai – hvor skal man starte?

Dubai – med det samme tænker man; luksus livsstil, top dyre hoteller, verdenskendte restauranter, palmeøer og bizarre attraktioner – alt sammen midt i ørkenen. Dubai er en by som bestemt ikke hviler på laurbærrene – hele tiden sker der noget nyt og der er altid noget på vej som er større, bredere, højere, bedre og dyrere end noget andet sted …

Læs mere  

Udnyt en mellemlanding – tag et stopover i Dubai

Heldet var med os – de billigste flybilletter vi kunne få, var via Momondo med Emiraterne. Udover at det var vores første besøg i Dubai og at prisen på flybilletten faktisk var billigere med et stopover i Dubai end uden. En anden stor fordel er, at flyvetiden bliver halveret med 6,5 time.

Læs mere