Canada

Canada er endeløse naturoplevelser, aktiviteter, seværdigheder og eventyr på alle niveauer.

Inspiration til Canada

Canada, som ligger mod nord, er kendt for sin fantastiske natur, verdensklasse skiløb og super imødekommende mennesker.

Inspiration-til-Canada-moraine-lake

Canada Moraine Lake

Her finder du endeløse naturoplevelser, aktiviteter, seværdigheder og eventyr på alle niveauer.

Kun 5% af landet er opdyrket og mange steder er naturen derfor lige så uberørt, som da de første opdagelsesrejsende – pelsjægere og guldgravere – kom til landet.

Inspiration-til-canada-ulve

Ulve i Canadas natur

At rejse i Canada er en rejse med afsidesliggende vandrestier, vidtstrakte prærier, stormfulde floder og frugtbare sletter. Med bjerge og bjergsøer, og et utal af nationalparker.

Eventyrene er uendelige – tag på vandretur i Rocky Mountains eller tag togturen med Rocky Mountaineer gennem British Columbia og Rocky Mountains. Eller tag til Niagara Falls i Ontario og se det helt ubeskrivelige vandfald.

Inspiration-til-Canada-Niagara-Falls

Niagara Falls

Se guldgraver byen i Dawson City – City of Gold. Campér i nogle af Canada’s mange fantastiske nationalparker.

Er du til endnu flere eventyr, så kan du tage på hvalsafari ud for Canadas vestkyst, eller du kan tage på whitewater rafting på Kicking Horse floden i British Columbia, eller du kan vælge at tage på ranchophold og opleve den canadiske prærie fra hesteryg.

Inspiration-til-Canada-lake-louise

Lake Louise

Vi søger Gæstebloggere som har været i Canada – skriv til os på info@rejsetanker.dk – hvis det kunne være noget for dig ? 

Canada Rejseforum

Har du brug for at stille spørgsmål om Canada, så hop ind i “Canada rejseforum” hvor andre måske allerede har gjort sig nogle erfaringer.