Mexico

Mexico er landet hvor det handler om at give slip, lade sig forføre, nyde friheden og livets mange glæder.

Inspiration til Mexico

Mexico mod syd, skiller sig helt ud fra USA og Canada. Her finder du hjemstedet for den indianske højkultur, som siden selvstændigheden i 1821 har haft et stærkt afhængighedsforhold til den store nabo, USA.

Inspiration-til-Mexico

Alligevel besidder Mexico en multi-milliard-dollar turistindustri og de er super dygtige til at tilfredsstille de turister som ønsker at rejse i paradis.

Mexico er landet hvor det handler om at give slip, lade sig forføre, nyde friheden og livets mange glæder.

Inspiration-til-Mexico-cancun

Og det allerbedste ved Mexico er den skønne tropiske varme, palmeomkransede sandstrande ved de varme, azurblå bølger i Stillehavet i Puerto Vallarta, papegøjer og brøleaber i smaragd grønne regnskove, middage med lakse enchiladas og krysantemum salat i Mexico City.

Inspiration-til-Mexico-Tulum

Tulum ruiner

Dans hele natten på Guadalajara natklub eller tag på kajakroning ved daggry forbi en koloni af Baja California søløver, tag ud på verdensklasse dykning på koralrevet i Yucatán, eller storslået trekking i landets fantastiske ørkenlandskaber og henover snedækkede vulkaner.

Herudover er Mexico et land med en dramatisk historie og fantastiske levn fra mayaer, aztekere, zapotekere med gigantiske pyramider og forladte byer.

Mexico er et super spændende rejsemål.

Mexico Rejseforum

Er du interesseret i at høre om andres personlige oplevelser i Mexico eller har du brug for at stille spørgsmål, så hop ind i “Mexico rejseforum” hvor andre måske allerede har gjort sig nogle erfaringer.

Artikler

Læs mere  

Mexico – Yucatan halvøen med strand, dykning og fest!

I midten af marts rejste jeg med en god kammerat til Mexico. Vi lavede bevidst ingen planer hjemmefra – vi ville tage tingene som de kom. Vi havde derfor ikke booket andet end flybilletter. Isla Mujeres Vi landede efter en godt 12 timers flyvetur, fra Billund, i Cancún, hvorefter vi fluks tog en taxa til havnen, da vi søgte at …

Læs mere  

Charterrejse til Cancun – PAS PÅ hvad du bestiller

Denne gang valgte jeg, at lægge planlægningen i hænderne på et rejsebureau og betalte mig fra at de arrangerede vores drømmerejse til Mexico. Charterrejse til Cancun Normalt arrangerer jeg ALTID selv mine rejser, da det giver en fantastisk frihed og mulighed for at se og opleve steder, udenfor de mest turistede områder. Oftest er der også mange tusinde kroner at …

Læs mere