Verdens supermagt nr. 1 har alt og det hele at byde på.

Inspiration til USA

Storbyen New York er en af verdens mest eftertragtede metropoler med både sprudlende liv alle døgnets timer, super shopping, et leben på utallige klassiske diners og natteliv på stemningsfyldte jazzbarer.

Inspiration-til-USA-new-york

New York

Oplev det vilde vesten i staterne Idaho, Montana, Wyoming og Colorado. Den gamle gangsterby Chicago med USA’s højeste skyskraber, South Dakota’s Mount Rushmore med monumentet af de fire præsidenter George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt.

Inspiration-til-USA-arches-national-park

Colorado Arches National Park

Også musikken i New Orleans, Nashville, Memphis og Tennessee er et tilløbsstykke, og det samme gælder San Diego’s og Orlando’s Dyreparker.

Er det mere det glamourøse liv som tiltrækker dig, så er det Los Angeles med Universal Studios, Hollywood og Disneyland, eller Las Vegas med store kasinohoteller og spilleborde, eller San Francisco med Golden Gate, Alcatraz og Fishermans Warft du skal besøge.

Inspiration-til-USA-new-orleans

New Orleans

USA Rejseforum

Er du interesseret i at høre om andres personlige oplevelser i USA eller har du brug for at stille spørgsmål, så hop ind i “USA rejseforum” hvor andre måske allerede har gjort sig nogle erfaringer.

Artikler

Læs mere  

USA har noget for alle

Oplev eventyret i mange forlystelsesparker, og kom tæt på den oprindelige indianske befolkning. Eller spænd sikkerhedsselen, skru op for radioen og kast dig ud i et ægte road trip mellem eroderede orange klipper og spredte kaktusser. 

Læs mere