RejseBlogs

Festivalen til ære for Santa Maria i UTA

Hvert år fra d. 7.-9. september afholdes der i landbyen UTA, lidt udenfor Cagliari på Sardinien, en stor festival. En festival hvor man i den lille kirke “Santa Maria” viser sin respekt til Santa Maria, som i et glasmontre står med Jesusbarnet på armen.

Læs mere  

Tips til gode oplevelser i Amsterdam

Med mere end 6 millioner besøgende turister om året er Amsterdam et af Europas populæreste rejsemål. De ikoniske kanaler og hyggelige stræder får turister til at komme tilbage igen og igen. Dog kan Amsterdam, ligesom mange andre europæiske storbyer, være en dyr feriedestination. 

Læs mere  

Weekend i Barcelona

Tænk om du glip af de bedste seværdigheder, den bedste mad, den bedste underholdning m.v. på din weekendtur til Barcelona – det ville da være rigtig trist….

Læs mere  

Budapest – 4 dage og 3 nætter

Budapest here we come – straks gik jeg igang med planlægningen af turen, som bestod i at finde tidspunkt, flybilletter og hotel, samt at læse de mange anbefalinger der er til “must see and do” i Budapest.

Læs mere  

Skønne madoplevelser i Budapest

Madoplevelser i Budapest var noget af det jeg havde glædet mig mest til på vores 4 dages tur til byen. Hjemmefra havde jeg læst anbefalinger på flere blogs, og de steder som gik igen på flere blogs, skrev jeg ned på min “to visit” liste.

Læs mere  

Chania gamle bydel & havn

Da jeg for 20 år siden var et hurtigt smut forbi Chania, Kretas næststørste by, husker jeg byen som værende en stor, travl og meget trafikeret by. Byen var på ingen måde lige så hyggelig som den chamerende gamle by i Rethymnon, som vi ellers boede i.

Læs mere  

Manchester getaway – 2 dages forkælelse

Vil du med til koncert og høre Kaleo, ringede min veninde og spurgte. Ja da, jeg er frisk svarede jeg med det samme. Et par timer senere fik jeg en bekræftelse på koncertbilletterne – i Albert Hall!!

Læs mere  

Derfor skal du til Slovenien

Slovenien er ikke det land der popper først op når der skal vælges sommerferiedestination for danskerne. Og jeg kan jo starte med at spørge mig selv: Hvorfor har jeg egentlig ikke rejst dertil før nu? Slovenien er et land med store kontraster og utallige muligheder. Et lille land med et areal halvt så stort som Danmark og hvor 50% er dækket …

Læs mere  

På ø-hop i Grækenland

Her er en lille guide med inspiration til ø-hop i Grækenland med nogle af de bedste græske øer – hvor du udover den græske charme, også kan opleve hvor forskellige øerne kan være fra hinanden.

Læs mere  

Det vidste du ikke om Benidorm

Hvad de færreste nok ved, så har Benidorm rigtig meget andet og mere at byde på. Der er varmt året rundt, kun 17 regnvejrsdage på et helt år og en flytid på kun 3,5 time fra Købehavn og et lavt prisniveau.

Læs mere  

De græske øer – hvad skal man vælge?

Grækenland er med sine mere end 2000 øer, et fantastisk land. Sidder du og ikke helt kan beslutte dig for hvor du skal hen i Grækenland, så har vi i denne lille guide beskrevet nogle af de mange skønne øer du kan besøge.

Læs mere  

Riga – Østeuropas oversete perle

I Riga står oplevelserne i kø, byen er smuk og med priser på et niveau, som enhver dansker kun kan glæde sige over. Riga tilbyder velordnet forhold, venlig lokalbefolkning, velfungerende tranport og en lille rest af den gamle kommunist tid.

Læs mere  

En smuttur til London

En god måde at starte på og skabe sig et overblik over byen er, at tage en tur i en åben sightseeing-bus. Med en sightseeingbus kan du hurtigt få et overblik over alle de store turistattraktioner i ét stræk – og på en smuttur til London, vil det helt sikkert være det aller mest optimale, uanset hvor kort eller lang tid …

Læs mere