RejseBlogs

Guide til Koyasan

Koyasan er en lille kulturel perle gemt væk oppe i bjergene, 100 km syd for Kyoto og Osaka. Byen blev grundlagt i 819 af munken Kukai, bedre kendt som Kobo Daishi. Oprindeligt var Koyasan ikke en by, men blot hjemsted for det første tempel, Kongobu-ji, bygget af Shingon Buddhist sekten som Kobo Daishi grundlagde. 

Læs mere  

Guide til Nara

Nara var Japans første hovedstad fra år 710 til år 784. Byen har i dag 360.000 indbyggere og ligger i Kansai regionen en times kørsel syd for Kyoto og øst for Osaka.

Læs mere  

Osaka Shinsekai distrikt – et område som skiller sig ud…

Osaka Shinsekai distrikt Shinsekai betyder ”Ny Verden” på japansk og er et distrikt i Osaka lidt syd for Namba Station. Området var vært for “National Industrial Expo” i 1903 og blev i de følgende årtier, udviklet som et moderne eksempel på den vækst Japan var inde i.

Læs mere  

Guide til Osaka

Osaka er med sine 2,7 millioner indbyggere, Japans 2. største by efter Tokyo. Byen ligger godt beskyttet inde i Osaka bugten, hvor en række floder har deres udløb og har, pga. af denne ideelle placering, altid været en aktiv handelsby.

Læs mere  

Godt at vide om Japan inden du rejser

Med en samlet længde fra øst til vest på mere end 3.000 km kan det godt betale sig, at forberede turen til Japan hjemmefra. Her får du en lille guide med ting som er godt at vide om Japan inden du rejser. Hvordan kommer du til Japan SAS har en daglig afgang fra København direkte til Tokyo. Er Kyoto målet …

Læs mere  

3 dage i Tokyo

Mærk suset i en af verdens største byer og udforsk de forskellige bydele, der hver især byder på specielle oplevelser som man ikke finder andre steder.

Læs mere  

Første gang i Japan – hvad skal opleves?

Første gang du besøger Japan vil du uvilkårligt blive overvældet af de mange indtryk. Har du kun har 1-2 uger til rådighed på dit første besøg, vil det være en god ide at holde sig til de mere kendte destinationer som Tokyo, Kyoto, Hiroshima m.fl. 

Læs mere  

Kyoto – Kåret som verdens bedste by

Kyoto er 2 gange blevet kåret til verdens bedste by af Travel & Leisure og det er ikke uden grund. Kyoto er Japans gamle hovedstad og her er fyldt med templer og shrines, sten- og moshaver. At besøge Kyoto er som at tage tilbage i tiden og besøge en svunden tid, et skattekammer af historie og kultur. Kyoto Historiens vingesus er …

Læs mere