RejseBlogs

Thailands mindre kendte og forholdsvis uspolerede øer

Thailand har langt flere øer end de fleste måske lige er klar over. For især første gangs besøgende, kan det være rigtig svært at vælge hvilke øer man skal rejse til. Her får du en lille guide over nogle af Thailands mindre kendte øer. Coral og Raya øerne Ud for Phukets sydkyst ligger en række små øer. De fleste af dem …

Læs mere  

Koh Samui Guide

På Samui er der smukt, luften er ren og der findes stadig sandstrande som på ingen måde er overfyldte. Koh Samui har noget for alle.

Læs mere  

Guide til Phuket

Når du planlægger din første rejse til Phuket er det nærliggende at tro, at alle strande og byer er ens. De har helt sikkert meget tilfælles, men der er også store forskelle og du skal nøje udvælge det sted du gerne vil bo, for at din ferie på Phuket ikke bliver en skuffelse.

Læs mere  

Guide til Koh Kood

Koh Kood – også kaldet Koh Kut og Ko Kut – ligger ca. 45 km og 70 min. sejlads fra Trat, Thailands fastland. Øen er den 5. største ø i Thailand og er den ø som ligger tættest på grænsen til Cambodia.

Læs mere  

Guide til Koh Chang

Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket. Øen ligger i det østlige Thailand og hører med til Trat regionen. Til trods for øens 217 km2, så er det meget få områder som er befolket, da 75% af øen er dækket af uspoleret og beskyttet regnskov.

Læs mere  

Koh Kood – helt uspoleret og autentisk

Jeg er faldet fuldstændig pladask for Koh Kood! En ø som har formået, som en af de få, at bevare sin smukke og frodige natur, sine fantastiske rene strande med krystalklart vand og en autenticitet jeg næsten havde glemt eksisterede.

Læs mere  

Koh Lanta – 2. stop gennem Thailand på budget

Vi skulle sejle fra Phuket til Koh Lanta. Vi blev hentet kl. 7.30 og havde et enkelt stop på Phi Phi Island, hvorefter vi sejlede direkte til Koh Lanta. Sejlturen tager ca. 3 timer og koster ml. 650-900 bath inkl. pick-up (ca. 120-170 kr.).

Læs mere