Forum Mellemøsten Anefalinger til Dubai

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25624
  IdaFredensborgIdaFredensborg
  Medlem

  Hej.

  Jeg er ved at planlægge en rejse til Dubai. Er der nogle der kan fortælle mig, hvor det er bedst at bo på en bade/seværdigheder ferie??? ? Hjææææælp..

  Vh Ida

  #25696
  FlamingoToursFlamingoTours
  Medlem

  Hej Ida

  Jeg vil anbefale dig at tage et kig på JA Ocean View Hotel, som har en fantastisk beliggenhed ved Dubais berømte The Walk – en populær, udendørs shopping-promenade, som løber parallelt med stranden og byder på et væld af butikker og restauranter.

  Modsat mange andre bydele i Dubai kan du nemt komme rundt til fods på Jumeirah Beach Residence (JBR). Du har derfor rig mulighed for at udforske området og for eksempel slentre en tur langs strandpromenaden ved Dubai Marina.

  En kort køretur fra hotellet findes desuden gigantiske Palm Jumeirah, glimrende golfbaner, enorme vandlande og mange andre aktivitetsmuligheder.

  Jeg har selv været i Dubai tidligere på året, og jeg kan varmt anbefale dig at bruge hop on/hop off busserne, som kører i det meste af byen. På den måde kan du fx opleve Burj Khalifa, shopping-paradiset Dubai Mall som også indeholder et gigantisk aquarium, springvandet Dubai Fountain, Mall of the Emirates (med den berømte indendørs skibakke) og meget mere.

  Busserne kører også til den gamle bydel Bur Dubai, hvor du bl.a. kan opleve Dubai Museum og Al Fahidi Fort, nyde udsigten til det hektiske liv ved Dubai Creek eller besøge en af de farverige souks, hvor du fx kan købe guld, krydderier og tekstiler.

  Sig endelig til, hvis du har andre spørgsmål 🙂

  De bedste hilsner,
  Mia

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Mellemøsten Anefalinger til Dubai