Forum Nordamerika Mexico Catalonia Yucatan Beach – anbefalinger

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8717
  Anonym

  Hej,

  Jeg sidder her (lidt i panik) og leder efter et fantastisk sted at tage hen i uge 7+8. Jeg er faldet over et tilbud til Mexico, Yucatan (Puerto Aventuras), og har et par spørgsmål 🙂 Er der nogen som har erfaring med dette område og evt. hotel? OG kan det betale sig at vælge all inclusive (har 2 børn med som konstant kan putte i munden) eller er det så billigt derude, at vi bare skal nøjes med morgenmad?

  Kan se at der blandt aktiviteterne er adskillige delfin arrangementer – hvilke kan I anbefale og er der andre ting i synes jeg skal undersøge?

  Det ville være super hvis nogen kunne komme med lidt anbefalinger hurtigt, da jeg er bange for at misse rejsen, hvis ikke jeg bestiller nu 🙂 Arrangøren er Star Tour.dk Måske nogen af jer allerede har prøvet at rejse til Mexico med dem?

  #9316
  Anne MarieAnne Marie Boye
  Medlem

  Hej Charlotte
  Vi har været på Yucatan flere gange, men rejser altid på “backpackermanér” og uden at have bestilt noget hjemmefra. Og jeg har faktisk aldrig været i Cancun, altså lige ud over lufthavnen, busstationen og færgehavnen. Selve Cancun by er ikke et specielt sikkert sted og byen er bare stor og grim og uden nogen form for mexicansk charme.

  Når det så er sagt, så kan man jo sagtens booke en all inclusive ferie eller lign. ud til kysten. Der er sikkerheden en hel anden, og hotellerne ligger som perler på en snor. Dog er det ikke et indblik i Mexico – når man bor her, kunne man lige så godt være i Spanien eller et andet sted, men det kommer jo an på, hvad man ønsker af sin ferie.

  Min kæreste og jeg har kigget på dit Star Tour link. All Inclusive hotellet lyder til at have en helt ok pris – husk på, det er total højsæson, når I kommer derover!

  Ud fra det du skriver, får jeg en fornemmelse af, at I vil benytte jer af de ture, som hotellet tilbyder, og hvis det er rigtigt, så gør det jo ikke noget, hvor hotellet ligger. Så bliver I fragtet frem og tilbage i busser. Ønsker I at gøre lidt mere på egen hånd, så er taxakørsel ikke så dyrt i Mexico. Så kan I tage en taxa til færgehavnen hvis I vil til Isla Mujeres, eller en taxa til busstationen, hvis I vil køre ned ad kysten (eller tage taxaen hele vejen -men så begynder det selvfølgelig at løbe op).

  Angående priser på mad, så kan man nemt finde “fancy” restauranter med europæiske priser, men bruger man tid på at gå rundt og lede efter små listige steder, så er Mexico et billigt land at spise i. Dog kan det være svært, hvis man bor i Hotelzonen ved Cancun. Der er jeg ikke sikker på, at der findes tacoboder som f.eks. på Isla Mujeres – men som sagt, jeg har ikke været der. Så det er nok nemmest at vælge All Inclusive, når det er i Hotelzonen.

  Rasmus og jeg plejer at spise aftensmad inkl. sodavand for ca.60 kr. pr. aften for os begge, når vi spiser lokalt. Det foregår altid i en sidegade, og vi bruger lidt tid på at undersøge hvor, de lokale går hen.

  Delfiner kan man jo se/svømme med både på Isla og flere steder omkring Cancun. Det er nok nemmest at booke det gennem hotellet. Jeg har en gang betalt for at få lov til at røre en delfin på Isla. Det var en ok oplevelse, men det koster jo penge, og det er selvfølgelig noget andet at svømme med dem i det åbne hav.

  Den ultimative skildpaddeoplevelse for os har klart været ved stranden i Akumal.

   

  Men der er selvfølgelig et stykke derned fra Cancun. Der er ca. 1½ time fra Cancun til Playa del Carmen og ca. ½ time med minibus videre. Til gengæld er stranden i Akumal dejlig og rolig og på 5 minutter kan man svømme ud og finde vilde skildpadder, som man kan snorkle med i timevis, hvis man har lyst. Nu ved jeg jo ikke, hvor hypet det er blevet siden vi var der fra 3 år siden, men vi sendte en kollega og hendes familie til Akumal i 14 dage sidste sommer og de var VILDE med stedet.

  Du er velkommen til at skrive igen med flere spørgsmål.
  Rigtig god tur – jeg håber, I får endnu en oplevelse for livet
  Anne Marie
  Rejseblog
  Find os på FB

  #8718
  Anonym

  Hej Anne Marie,

  Tak for alle de skønne input. Nu har jeg brugt hele weekenden på at søge steder, områder, priser mv. Star Tours har super fine flybilletter til ca. 12.000 for 1 voksen og 2 børn, MEN priserne på hoteller er bestemt ikke billige. Efter at have regnet og regnet fandt jeg ud af at jeg kunne spare flere 1000 ved – også hos Star Tour – at booke både fly og hotel med all inklusive. Så det er det faktisk endt med.

  Børnene vil elske al den luksus som det medfører og jeg kan få lidt fred til mine bøger :cheer: Til gengæld overvejer jeg at leje en bil og på den måde komme rundt. På Tripadvisor lyder det lidt som om at det er dyrt at køre med taxa ? Men det må jeg lige ha undersøgt.

  Jeg vil på ingen måde gøre brug af bureauets tilbud om “udflugter”, de er vanvittig dyre – tænker man kan finde og gøre brug af nogle af de lokale? En veninde jeg har, var der her ml jul og nytår og de havde pruttet sig til mange gode aktiviteter og ture hos de lokale – selv hotellets egne fixed prices, var billigere og stadig til at prutte med – så den chance må jeg tage.

  Jeg kan slet ikke mindes hvornår jeg sidst har rejst på denne måde – de sidste 20 år har vi stort set aldrig booket andet end flybilletter og fundet ud af hvad der skulle ske vi når nåede frem – håber det bliver lige så skønt, som det nu er nemt :cheer:

  Kh Charlotte

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Nordamerika Mexico Catalonia Yucatan Beach – anbefalinger