Forum Nordamerika Mexico Charter vs arranger selv til Mexico

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8731
  Anonym

  Synes lige jeg vil komme med en anbefaling….. Sidder du og kigger på rejser til Mexico via rejsebureauerne, så undersøg nøje hotellets beliggenhed ift. hvad du gerne vil opleve.

  Da vi sad og skulle finde ud af hvorvidt vi selv skulle arrangere hele rejsen eller booke via bureau, gik vores overvejelser primært på priserne. Den store forskel var, skulle vi selv booke fly og hoteller, og skulle det være med eller uden all incl (som alle bureauerne tilbyder) eller skulle vi købe hele pakken via et bureau. Regnestykket hjemmefra blev, at det var langt billigere at købe pakken via bureau.

  Nu sidder vi her, 4 dage inden hjemrejse og må erkende, at havde vi selv booket rejsen, så havde vi nok set langt mere og det havde i sidste ende ikke kostet mere.

  Selvfølgelig kommer det an på hvor hotellet ligger, men i vores tilfælde, synes jeg at vi var meget grundige med at tjekke afstande og læse om hotellet og placeringen, men alligevel endte vi et sted, hvor vi bor ekstremt isoleret og skal bruge en formue i transportudgifter, hvis vi vil se bare en lille bitte smule af Cancun kystlinie.

  Så vær obs på hvad i bestiller, når i kigger på færdige rejser til Mexico.

  Dbh Charlotte

  #9395
  AltheaAlthea
  Medlem

  Hej Charlotte,

  Ja desværre kan man ikke altid på forhånd vide hvad man ender op med 😡 men mine erfaringer siger mig dog, at det er sjældent det ikke kan betale sig, selv at arrangere en rejse. Den aller største fordel ved selv at arrangere og booke (synes jeg) er at kommer man til et hotel eller sted man ikke er vild med, så rykker man bare videre… Det er jo ret svært at gøre, hvis man booker 14 dage på det samme hotel via et bureau.

  Håber ikke I helt opgav Mexico – det er et skønt sted, og kan godt gøres til rimelige priser – HVIS man selv arrangerer :cheer:

  Hilsen Frida

  #8732
  Anonym

  Hej Frida,

  Hmmm jeg prøvede faktisk at regne en del på hvad der bedst kunne betale sig – og for en gang skyld, virkede det faktisk som om, at pakken bar billigst… men der blev jeg godt snydt 😡

  Tja jeg er ikke overbevist om, at vi skal tilbage til Mexico – med den smule vi trods alt nåede at opleve, må jeg sige, at Asien-siden tiltaler mig mere. Det er både billigere og en anden slags turister der kommer på den side…. men nu må vi se, – man skal jo ikke sådan bare give op 😉

  Hilsen Charlotte

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Nordamerika Mexico Charter vs arranger selv til Mexico