Forum Syd- & Mellemamerika Cuba overvejelser

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8653
  Anonym

  Hej,

  Siden jeg så en fantastisk udsendelse i TV om Cuba, har jeg været helt solgt og vil utroligt gerne dertil. MEN jeg ved ikke meget om Cuba og kunne derfor rigtig godt tænke mig at høre om jeres forskellige oplevelser med Cuba.

  Hvordan ligger prisniveauet? Skal man rejse rundt eller er det nok at blive det samme sted i 14 dage? Skal man selv booke, eller skal man købe en færdig rejse? Jeg er er ikke typen som skal ud at vandre mv. ej heller gider jeg at bruge masser af tid på transport :blink:

  Glæder mig meget til at høre om jeres oplevelser 🙂 🙂

  Hilsen Malou

  #8654
  Anne MarieAnne Marie Boye
  Medlem

  Hej Malou

  Jeg synes, at det er lidt svært at svare på dit spørgsmål, da det jo er meget individuelt hvad man hver især synes, er en god ferie.
  Jeg synes, at du skal gå på biblioteket og låne nogle forskellige rejsebøger om Cuba og søge efter Cuba-rejseblogs på nettet, så du får et overblik over, hvilke muligheder der er og hvad du gerne vil se og opleve på din tur til Cuba.

  Vil du ligge på stranden i 14 dage, så er der klart potentiale for det – men for mig ville det være verdens kedeligste ferie. Vi kørte med offentlig transport fra Havanna med stop undervejs til Santiago de Cuba, hvorfra vi lejede en bil, og kørte hele vejen til den anden ende af øen og tilbage til Havanna på 3 uger – måske lyder det som den værst tænkelige ferie for dig.

  Når du ved hvilke områder af Cuba du gerne vil besøge, bliver det meget nemmere at rådgive dig.

  God læselyst
  Anne Marie
  Facebook: https://www.facebook.com/annemarieograsmus?ref=hl

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Syd- & Mellemamerika Cuba overvejelser