Forum Nordamerika Mexico Hvorhen i Mexico og med hvem?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3019
  Anonym

  Hej,

  Vi overvejer at tage 14 dage til Mexico – har hørt SÅ meget godt. Kan nogle anbefale hvilket område vi skal tage til? Vi vil være på stranden, meget gerne tæt på forskellige oplevelser såsom skildpadder og god snorkling uden den store transport. Det vil også være dejligt om der er mulighed for at gå lidt ud om aftenen – altså lidt cafeer, restauranter, butikker mv.

  Hvordan er prisniveauet? som Asien? Og varme mæssigt, hvordan er aftenerne?

  Hvis ikke vi selv booker det hele, hvem kan I så anbefale vi skal købe en rejse hos – og hvorfor?

  Hilsen Fie

  #3018
  Anonym

  Hej Fie

  Min kæreste og jeg rejser altid på egen hånd, så har ingen erfaring med, hvem du skal booke igennem.
  Jeg synes klart, at I skal rejse til Yucatan-halvøen. Der er masser af muligheder både strande, snorkling, kultur, gå i byen, restauranter, cafeer mv.

  Ud fra det, som du skriver, så lyder det som om, at Playa del Carmen ville være noget for jer. Det er ikke vores favoritsted, men der er strand lige midt i byen og alt hvad du kunne ønske dig hvad angår cafeer, restauranter, butikker mv.
  Vil I gerne være sikre på at se skildpadder, så ligger Playa tæt på den lille strandby Akumal, hvor man kan snorkle med skildpadder. I kan tage bussen dertil eller køre med taxa. Det tager ca. en halv time.

  Prisniveauet er dyrere i Mexico end i Asien, men det er muligt både at finde billigere mad og overnatning, hvis man leder efter det og ikke bosætter sig midt på stranden. Gør man det, kommer man til at betale for det.

  Du skriver ikke, hvornår I skal af sted. Vi har været der i juli, og der er aftnerne varme (og behaglige). Vi har aldrig brug for en trøje.

  Jeg tror, at I rejser anderledes end os, men alligevel kunne det jo godt være, at I kunne få lidt ud af at kigge forbi vores blog. Måske har vi oplevet en by eller et sted, som I kunne have interesse i. Vi har været i Mexico mange gange og beskrevet de to sidste gange på bloggen. Dem finder du under juli 2012 og juli 2015
  http://annemarieograsmus.blogspot.dk/2015/06/home-sweet-home-hjem-til-mexico.html

  Venlig hilsen
  Anne Marie
  Instagram: @twodanesontour

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Nordamerika Mexico Hvorhen i Mexico og med hvem?