Forum Europa Ideer og tips til billig sommerferie søges

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12926
  Louise86mlouise86m
  Medlem

  Hej allesammen!
  Jeg vil gerne have familien med ud at rejse her til sommer som en overraskelse, men jeg har ikke ubegrænsede midler til betalingen. Vi har allesammen ferie i ugerne 29, 30 eller 31, hvilket ikke gør det nemmere at finde noget billigt. Hvis I har nogle anbefalinger til, hvor jeg kan lede efter billige rejser og inspirationen til rejsemålet, så modtages alle råd med kyshånd.
  Mvh Louise

  #12928
  Lenajlenaj
  Medlem

  Nu ved jeg ikke hvor du kommer fra, hvilken type ferie du gerne vil på eller hvad dit budget er.

  Jeg er selv stor tilhænger af at rejse til Europas mange skønne hovedstæder og storbyer, da de rummer så meget historie og flot arkitektur. Min kæreste og jeg er blevet så glade for at rejse til storbyerne i Europa, at vi har sat os et mål om at vi hvert år minimum skal til en ny storby. Hvis jeg skal forslå nogle dejlige steder i Europa (som heller ikke er så dyre) så ville det helt sikkert være Berlin eller Prag!

  Berlin rummer så meget historie og kan klart anbefale en gåtur langs Berlin muren og en tur på murmuseet!

  Jeg flyver egentlig oftest afsted, da man ofte kan finde billige flybilletter. Dog er jeg blevet ret så stor fan af at rejse med bus, selvom det tager lidt længere tid så har du alligevel en anden frihed. Man skal nærmest ikke holde styr på noget selv, såsom hvilken vej eller hvilken gate og hvor men skal hen. Derudover er det da et plus at det er bedre for miljøet!

  Jeg har selv været rigtig glad for at rejse med Hanstholm Rejser til Berlin med bus.

  Min erfaring er at selvom du finder super billige flybilletter så er udgiften til et sted at sove så stor at samlede pakker for transport og hotel er ligeså godt og det er sjældenheder at du kan finde en rejser der er koster meget mindre end 2000 kr.

  Venlig hilsen

  Lena

  • Dette svar blev ændret 2 years, 1 month siden af lenaj.
  • Dette svar blev ændret 1 year, 9 months siden af Charlotte B. Gade.
  #12942
  Louise86mlouise86m
  Medlem
  Deltager

  Tusind tak for din besvarelse på mit spørgsmål! Jeg er helt enig i, at Europas storbyer er helt fantastiske og rejser gerne afsted, så tit jeg kan. Og sikke et mål – en ny storby om året – lyder spændende! Jeg har selv besøgt både Berlin og Prag for mange år siden og husker dem bestemt, som værende spændende og billige. Specielt Berlin står klart i min hukommelse for have været en super oplevelse. Vi fandt et bryggeri midt i byen, som lå i en kælder – simpelthen så fantastisk mad og ikke mindst øllene…

  Jeg må faktisk sige, at jeg ikke havde overvejet muligheden for en busrejse med familien før nu. Det virker som en uoverskuelig opgave men samtidig også som en god idé. Men fordelene er mange. Overvejelserne varer ved…. Jeg er helt enig i, at pakkerejser er værd at overveje, specielt pga. prisen. Jeg har sikkert søgt internettet tyndt nu i min søgen, og jeg faldt faktisk over en fin side hos Ekstra Bladet med gode tilbud, https://rejser.ekstrabladet.dk/. En lidt uoverskuelig side, men der er ret billige pakkerejser. Jeg tror, at nu hvor vi er både børn og voksne, vil det nok være nemmest at bestille en pakkerejse til sol og strand i år. Måske Grækenland eller Spanien.

  Tak for din besvarelse Lena!

  #13001
  ARTravelserviceARTravelservice
  Medlem

  Hej Louise,

  har du måske overvejet om en afgang fra Hamborg lufthavn ville være en mulighed.

  Hvis du nemlig bestiller rejser fra Hamborg igennem tyske charterselskaber kan du spare rigtig mange penge.

  God ferie når du kommer så langt!

  #13011
  VivianVivian
  Medlem

  Hej Louise! Jeg ved ikke, om jeg rigtigt kan give nogle konkrete tips til destinationer, men jeg bruger altid Bonusway.dk, når jeg bestiller rejser. Det er en side, der giver procenter tilbage af det man køber, og de samarbejder med f.eks. Booking.com, Hotels.com, Expedia og forskellige charterselskaber. Der kan godt være en del at spare, hvis man rejser meget eller hvis man er en hel familie, der skal afsted. Håber du kan bruge det til noget 🙂

  #13012
  Louise86mlouise86m
  Medlem
  Deltager

  Tak for alle jeres tips og råd! Rejsen er nu bestilt og familien blev meget overraskede og glade (vi smutter en tur til Korfu). Men jeres tips er skrevet ned til næste gang 🙂 Super fedt at I har villet svare herinde!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Europa Ideer og tips til billig sommerferie søges