Forum Asien Thailand Koh Chang, Koh Kood, Koh Mak, Koh Samet

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Charlotte B. Gade 28.11.2018 kl. 8.53.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14294
  JaneS
  JaneS
  Medlem

  Hej,

  Vi er et par, som er ved at planlægge vores ferie i januar. Vi har 13 dage til rådighed ud over de dage vi bruger i Bangkok ud og hjem. Vi var på Koh Chang i 2006 og vil gerne tilbage der til. Forestiller mig at vi skal være der ca. 6 til 8 dage. Inden vi tager hjem via Bangkok, vil vi gerne til Koh Samet og tilbringe måske 3-4 dage. Vi har så set på Koh Kood og Koh Mak, vil kun til en af dem. Det ser ud til, at der er mest at foretage sig på Koh Kood og at der er flere restauranter osv.. Men kan man komme fra Koh Kood til Koh Samet, uden at skulle tage en overnatning igen på Koh Chang. Er klar over, at vi skal til fastlandet og der fra sejle til Koh Samet. Det vil måske være bedre, at tage til Koh Mak i stedet, som ikke ligger så lang fra Koh Chang. Det vil så være Koh Chang og enten Koh Mak eller Koh Kood og der efter Koh Samet. Ser frem til at høre fra dig.

  Mvh. Jane

   

  • Dette emne blev ændret 11 måneder siden af JaneS.
  #14298
  Charlotte
  Charlotte B. Gade

  Hej Jane,

  Jeg er ikke helt sikker på om jeg forstår dit spørgsmål korrekt 🙂

  Du kan ikke komme fra hverken Koh Chang, Kood eller Mak direkte til Samet. For at komme til Koh Samet skal I med fx. bus/minivan fra Ekkamai BTS station – fuldstændig som når I skal til Koh Chang (og det tager næsten lige så lang tid).

  Skulle jeg lave ruten, ville den nok se sådan ud;

  Bangkok til Koh Chang eller Koh Kood (det er billigst at sejle fra Trat og direkte til Koh Kood end fra Koh Chang til Koh Kood, som kun har speedbåde).

  Nogle dage på begge øer – der sker helt sikkert en del mere på Koh Chang end på Koh Kood – og I skal være opmærksomme på, at der ingen offentlig transport er på Koh Kood, så skal I rundt foregår det på scooter.

  Koh Mak er helt stille 😉

  Tilbage til Bangkok – samme vej som da I tog til Koh Chang – og videre fra Ekkamai til Koh Samet.

  I skal jo så vurdere hvor mange dage I vil bruge de forskellige steder… og overveje om ikke det er lidt voldsomt, med den tid I har, også at tage til Samet?

  Jeg ville nok vælge mellem Koh Chang og øer eller Samet – hvis I også vil have tid i Bangkok 🙂

  Håber det var svar du kunne bruge til noget – ellers spørger du bare igen 🙂

  /Charlotte

   

   

   

   

  • Dette svar blev ændret 10 måneder, 4 uger siden af Charlotte B. Gade.
  • Dette svar blev ændret 10 måneder, 4 uger siden af Charlotte B. Gade.
  #14302
  JaneS
  JaneS
  Medlem
  Deltager

  Hej Charlotte,

  Tak for din svar. Jeg har nok formuleret mig lidt tåget. Jeg er godt klar over, at man ikke kan komme direkte fra Koh Mak eller Koh Kood til Koh Samet. Det jeg mener er, om man kan komme direkte fra Koh Mak eller Koh Samet til fastlandet, uden at skulle via Koh Chang. Men det kan jeg forstå på dig, at det kan man godt.

  Vi starter med 2 nætter i Bangkok lige som vi slutter med 2 nætter i Bangkok. Ud over disse 4 nætter har vi 13 nætter til rådighed. Jeg tænkte 7 nætter Koh Chang, 3 nætter (og her vil jeg nok vælge Koh Kood i stedet for Koh Mak ud fra det du skriver) Koh Kood og til sidste 3 nætter Koh Samet. Hvordan syntes du det ser ud. Det eneste er om 3 nætter på Koh Kood bliver for meget.

  Tak for din hjælp og gode side.

  Mvh.

  Jane

   

   

  #14306
  Charlotte
  Charlotte B. Gade

  Hej igen,

  Det synes jeg lyder fornuftigt tidsmæssigt. Nej 3 nætter på Koh Kood, ville for mig, bestemt ikke være for meget – 2 er for lidt, man når kun lige at lande og skal så afsted igen, så 3 nætter ville jeg mene er minimum 🙂

  Det blir en skøn rejse 🙂

  /Charlotte

   

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg Log ind Tilmeld

Forum Asien Thailand Koh Chang, Koh Kood, Koh Mak, Koh Samet