Forum Europa Leje af båd i udlandet.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27131
  LianeLiane
  Medlem

  Vi er et modent par der drømmer om at leje en båd i Grækenland eller Kroatien i september i 14 dage. Vi vil sejle rundt til forskellige steder. Det skal bare være en mindre båd. Helst motorbåd og det behøver nødvendigvis ikke være en vi skal bo på. Men den skal kunne bruges en hel dag. Altså med god plads. Kan dog ikke finde noget til en realistisk pris. Er der nogle her der har nogle gode tips til hvor man kan finde det?

  #39687
  MartinMartin
  Medlem

  Jeg ved godt, at det er lidt sent, men det kunne være andre faldt over denne tråd, fordi de havde samme behov.

  Generelt er det bare dyrt at leje båd i Middelhavet. Alt er selvfølgelig relativt, og nu skriver du ikke hvad dit budget er. Men både er nu engang bare ikke billige i indkøb, forsikring, vedligehold osv.

  Priserne ligger omkring 1.000 euro for en uge. Om det så er dyrt eller billigt er nok op til den enkelte. Men meget billigere bliver det nok ikke, hvis det skal være en ordentlig båd under ordentlige forhold.

  Det billigste får du ved at leje privat, omend det kan være svært at finde noget. Dertil er der de sædvanlige risici, når man handler privat. Vil du bare gerne på sejltur (uden selv at styre løjerne) kan du prøve at finde en langturssejler. Der er mange der har plads til et par ekstra folk i en uges tid eller to.

  Husk også at du skal have duelighedsbevis/motorbådsbevis. Jeg har sejlet meget i Middelhavet og er aldrig selv blevet spurgt om at vise det, men hvis myndighederne spørger og man ikke har det, så bliver der ballade. Du kan heller ikke leje en båd uden bevis.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Europa Leje af båd i udlandet.