Forum Asien Andre områder i Asien Madpriser på Maldiverne

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8739
  Julia_tornqvistJulia

  Hej.
  Jeg vil gerne til Maldiverne, til sommer.
  Nogen gode hoteller til en billig pris?
  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vide hvad mad koster?
  Håber meget i tager jer tid til at svare!
  MVH Julia

  #9326
  Anonym

  Hej Julia,
  Jeg er også stor fan af Maldiverne (til trods for jeg endnu ikke har været der), MEN jeg tror ikke du på nogen måde, finder billige rejser til Maldiverne… Efter flere års research, så er jeg af den opfattelse, at du er nødt til at booke en rejse med all inclusive via et bureau – for at det hele spiller. Tanken er jo at opleve “paradiset”, og det gør du KUN ude på øerne. At bo et dødsygt sted på Male (som alle beskriver det), og/eller selv skulle arrangere rejsen, kan hurtig blive en meget skuffende oplevelse – dels er Male bestemt ikke “Maldiverne” og dels bliver det hurtigt MEGET dyrere, selv at skulle booke både flyvninger til øerne samt hoteller.

  Det bedste tilbud jeg endnu har set, var her for et par uger siden med Primo Tours. De er kun lige startet op med Maldiverne, og du kan derfor være heldig, at få fingrene i de billigste billetter jeg endnu har set.

  Jeg fik i øvrigt også tilsendt en liste med priser på div. aktiviteter, hvis man skulle have lyst til at lave andet end kun lige at ligge på stranden – tag en snak med dem 🙂

  Skulle du alligevel ende op med selv at arrangere rejsen, hører jeg rigtig gerne fra dig, om hvordan det er gået :cheer:

  Hilsen
  Charlotte

  #8740
  TinaSkovTinaSkov
  Medlem

  Tag et kig på denne liste hvor der primært et tale om madvarer og denne lidt mere allround, de er meget detaljerede omkring priser på næsten alt på Maldiverne. MEN som Charlotte skriver – Maldiverne er IKKE billigt, og når først du er ude på øerne (som er det eneste rigtige sted at være), så har du kun mulighed for at købe det de tilbyder de pågældende steder.

  Læs evt. også denne artikel fra Politikken, her beskriver de også prisniveau 🙂

  Held og lykke – glæder mig til at høre hvad du finder ud af 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Asien Andre områder i Asien Madpriser på Maldiverne