Forum Asien Andre områder i Asien Malaysia eller Sri Lanka i juli måned?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8927
  AnneogLasseAnne

  Hej alle skønne brugere derude!

  Min mand og jeg skal ud og rejse i juli måned og vi har booket flybillet til Bangkok og vil så flyve videre derfra, vi har udset os rejsemålene Sri Lanka eller Malaysia, da vi har læst os frem til, at det er her hvor der er mindst regn 😉

  MEN nu ved vi så ikke hvad vi skal vælge. Det vi gerne vil, er at se lækre strande, lokalbefolkning, se børnehjem, kultur, og besøge et rart og positivt og smilende folkefærd! Vi har været i Thailand og elskede kulturen der.

  Kom med nogle fordele og ulemper ved begge rejsemål! 🙂

  #9492
  Anne MarieAnne Marie Boye
  Medlem

  Vil lige skynde mig at sige, at jeg ikke har været på Sri Lanka! Så det jeg kan udtale mig om, er Malaysia i juli.

  Men altså når man sidder i Bangkok, så giver det tidsmæssigt og retningsmæssigt mest mening at flyve til Malaysia. Hvis I er ligeglade med det, ja så er begge steder jo stadig en mulighed.
  Bliver det Malaysia, så skal I holde jer til den østvendte kyst, da det er regntid om sommeren på den vestvendte. Ofte kommer der en regnbyge om eftermiddagen, men den er hurtigt overstået.
  Vi har tidligere haft rigtig gode opleveler på øerne Perhentian Islands og på Borneo i juli måned.
  Lækre strande er der nok af i Malaysia. De er lige så fine som i Thailand.
  Børnehjem som er åbne for turister er jeg ikke stødt på. Uden at vide det, så tænker jeg, at Malaysia er for rigt et samfund til at vise deres børnehjem frem til turister. Det gør vi jo heller ikke i Vesten, når turister kommer hertil. Men jeg kan da tage fejl.
  Vi synes, at lokalbefolkningen har været meget smilende og positive, der hvor vi har været. Er det mere traditionel lokalbefolkning I gerne vil besøge, så er en tur til Borneo et must.

  Ulemper? Det ved jeg ikke rigtig. Jeg synes, at Malaysia er et dejligt varieret land.

  Venlig hilsen
  Anne Marie
  http://www.twodanesontour.com
  Følg os på Facebook: Two Danes On Tour. Næste rejse går til Ecuador og Galapagos om 14 dage.

  #8928
  Milla89milla

  Jeg har været i begge lande, dog ikke på Borneo og begge gange rejst alene som backpacker og boet hos lokale undervejs.
  Når man både er til strand og kultur, er begge gode valg. Jeg har været i det meste af Sydøst Asien (pånær Kina, Timur og Brunei) og begge lande er klart i min favorit gruppe.

  Det positive ved Malaysia, er at det er nemt at komme til fra Thailand med fly eller nattog. De har rigtig god mad, hvert fald, hvis man er til det indisk og kinesisk køkken, deres infrastruktur kører og udviklingsmæssigt og økonomisk er de et stykke længere fremme end landende omkring dem, når man ser bort fra Singapore. KL er nice og der er meget at se. Strandende er også dejlige, jeg har selv været der i Juli og vejret var skønt. Jeg synes dog ikke, at jeg har oplevet den store gæstfrihed eller interesse fra lokalbefolkningen, som man ellers møder mange steder i Asien og som det lyder til I søger?

  Sri Lanka ligger et stykke længere væk med fly, men tilgengæld tættere på Danmark. Hvad jeg har oplevet er lokal befolkningen virkelig oprigtigt interesserede og hjælpsomme og virkelig søde. Hvis I vil besøge børnehjem, er jeg sikker på, I vil kunne gøre langt større gavn i Sri Lanka, der blandt andet var det land, som var hårdest ramt under Tsunamien. Der er også rigtig dejlige strande, fx Negombo, naturen er utrolig smuk og frodig, det er overskueligt at komme rundt på øen, jeg synes aldrig, jeg rigtig nåede at opleve rigtig Sri Lankansk mad, men der er gode muligheder for sea food, hvis man kan li’ det. Jeg er meget overrasket over, at Sri Lanka stadig er en forholdsvis ubesøgt perle i det indiske oscean, jeg var så positivt overrasket, men kom også direkte fra Indien, der godt kan være lidt overvældene:)

  Hvis jeg skulle vælge, ville jeg klart ta’ til Sri Lanka. Jeg synes også det stemmer godt overens med jeres ønske om kultur, strand og ‘mingling’ med lokal befolkningen.
  Hvis I vælger Malaysia skal I bestemt heller ikke være kede af det. Og hvis det bliver Sri Lanka denne gang, vil jeg stærkt opfordre jeg til at ta’ på strandferie i Malaysia en anden gang og slutte af i Cambodia, (eller omvendt), da det lyder til I interessere jer meget for kultur og at hjælpe lokalbefolkningen. Cambodia har om noget land en barsk historie og brug for nogen, der interessere sig for lokal befolkningen, desværre er muligheder for strand begrænset.

  Håber I får en rigtig god ferie:)

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Asien Andre områder i Asien Malaysia eller Sri Lanka i juli måned?