Forum Nordamerika Mexico Mexico anbefalinger

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8677
  MarianneMarianne-2

  Hej,

  Jeg har hørt en hel del godt om Mexico, både fra typiske charter typer, men også fra typer som bestemt ikke rejser til meget turistede områder. Jeg må indrømme at jeg ikke har kastet mig ud i al verdens research, men kunne rigtig godt tænke mig at høre om jeres erfaringer. Hvor skal jeg rejse hen, når flg. står på ønskesedlen:

  Vi har 2 børn med i alderen 8 og 9 år
  Vi gider ikke store turistmængder
  Bungalows i front row på stranden til billige penge
  Mulighed for snorkling og dykning
  – og ja, ellers bare paradis – det er ok med nogle turister, men ikke overvældende. Prisniveauet skal også være så lavt som muligt.

  Hvordan kommer man rundt? Er det smartest at booke overnatning, når man er derude eller skal man gøre det hjemmefra? Og hvordan er det generelle prisniveau?

  Hvad er jeres bedste anbefalinger?

  Glæder mig til at høre nogle gode “historier” 🙂

  Marianne

  #8678
  Anne MarieAnne Marie Boye
  Medlem

  Hej Marianne

  Jeg har rejst nogle gange i Mexico og er super begejstret for landet, men det du efterspørger findes altså ikke mere. Du er nok kommet en 20-30 år for sent. Turisterne har opdaget Mexico, de lokale har opdaget at turisterne har opdaget Mexico – og derfor findes det sted, med billige hytter i forreste række uden særlig mange andre mennesker og snorkling og dykning ikke. I hver fald ikke mig bekendt. Men måske tager jeg fejl… men derfor kan man jo godt få en fantastisk rejse til Mexico.

  Med børn og ønsket om snorkling/dykning så vil jeg klart anbefale Yucatan. Det byder på rigtig mange ting – men altså der er også andre mennesker og det er ikke super billigt som f.eks. Indien eller Indonesien.

  VI skriver rejseblog. Vi var på Yucatan med et vennepar og deres to børn for nogle år siden. Du er velkommen til at læse os over skulderen. Jeg vil især gerne anbefale øen Isla Mujeres.
  Alle indlæg fra Juli 2012 handler om den tur. Det første indlæg kommer her

  Rigtig god tur
  Anne Marie

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Nordamerika Mexico Mexico anbefalinger