Forum Asien Andre områder i Asien Rejse til Hong Kong – hvad skal vi se?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8893
  SKMarcussenSofia K Marcussen

  Om et par måneder, er jeg så heldig at rejse til Hong Kong. Det er arbejdsrelateret og jeg skal derfor bruge 3 ud af 8 dage på arbejde. De resterende 5 dage ønsker jeg at leje turist i Hong Kongs gader.
  Jeg søger derefter gode ideer til hvad jeg SKAL se og opleve i Hong Kong. Hvis der er nogle attraktioner i nærområdet, gerne i smuk natur, så er dette helt sikkert også at foretrække!
  Tak på forhånd! B)

  Alt efter hvad der skal ske i Hong Kong har jeg lidt svært ved at få pakket den bedst mulige kuffert. Er der nogen der ved om der er dykker- eller snorklings muligheder i Hong Kong? I så fald skal jeg nok også adde dykkermaske og fødder til min pakkeliste.
  So far har jeg noteret disse ting:
  – Til arbejde:
  – USB-stik med arbejde
  – Computer (inkl computer sleeve og taske)
  – Tøj til møder

  Til ferie efter:
  – Badetøj
  – Håndklæde
  – Toilettaske
  – Pas
  – Penge
  – Sommertøj + et par lange bukser og varmere overtøj

  #9466
  SteenSteen Pipper
  Medlem

  Hej Marcussen,

  jeg vil gerne byde ind med et par forslag 🙂 Har boet et par år i Hong Kong og har efterfølgende også været der som turist et par gange – skal tilbage på besøg i maj måned. Du skriver ikke præcis hvornår du skal afsted men hvis jeg antager at det er henne omkring maj måned og der vil vejret være fint. Der kan godt komme lidt regn i den periode men temperaturen ligger på 25-30 grader så det bliver hurtigt tørt igen. Det er oftest lunt til ud på aftenen/natten så man behøver typisk blot en trøje eller vindjakke – eller bare skjorte/t-shirt. Husk sandaler eller et par joggingsko da du formentlig kommer til at gå meget. Der er ganske fugtigt så det er en god ide at have lidt ekstra t-shirts med eller evt. købe lidt derude – det er jo ganske billigt.

  Der er gode muligheder for dykning men desværre er sigten og oplevelserne under havet begrænsede. Det er dog værd at prøve. Gå ind i en af dykkercentrene i Central eller TST og book en tur til Sai Kung Nationalparken. Lidt forslag herunder men ellers check Google:

  Diving Express, Hanyee Building, 19-21 Hankow Rd, Hongkong
  Diving Adventures, 369 Lockhart Rd, Causeway Bay, Hongkong
  Ocean Sky Diving, 1/F., 17-19 Lock Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong

  Afgang er oftest fra havnen “Hebe Haven” lidt syd for Sai Kung. Du kan tage en taxi derud fra TST eller Central på 20-30 minutter.
  Man får frokost og drikkevarer ombord. Du kan leje alt udstyr i dykkerbutikken. Vandtemperaturen er typisk 21-23 grader på den årstid.

  Mht. din pakkeliste så skal du huske et konverter-stik. Det er jo en gammel engelsk koloni så de bruger de store klodsede engelske stik derude.

  Jeg lavede for et par år siden et lille skriv med lidt gode råd og forslag til nogle venner som skulle til Hong Kong. Det vedlægger jeg her – så kan du jo tage et kig. Og sig endelig til hvis du har spørgsmål 🙂

  God fornøjelse 🙂
  Mvh. Steen

  #8894
  Anne MarieAnne Marie Boye
  Medlem

  Hej Marcussen
  Jeg har selv været turist i Hong Kong -men det er nu mange år siden…
  Til gengæld er jeg medlem af et rejseblogger-forum på Facebook, og der så jeg lige et indlæg skrevet af en anden rejseblogger om, hvad man skal opleve i Hong Kong. Måske kan du få lidt ideer ud fra det.
  Rigtig god tur
  Anne Marie
  http://www.twodanesontour.com

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Asien Andre områder i Asien Rejse til Hong Kong – hvad skal vi se?