Forum Asien Andre områder i Asien Vietnam vs. Cambodia

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8887
  BinewilleBine Wille

  Hej alle!

  Vi er to piger på 24, der er ved at planlægge en tur til enten Vietnam eller Cambodia i løbet af sommerferien, ca. to-to en halv uge i løbet af juli og/eller august. Vi er dog meget i tvivl om hvilket land vi skal vælge og hvorfor – så; hvad er billigst ift. flyrejser og andre omkostninger i den periode, og hvad er der ellers af grunde til at vælge det ene frem for det andet? Hit us!
  Vi håber på at nogen kan give os lidt ideer og fifs og eventuelt dele ud af egne erfaringer – gode råd modtages i hvert fald med kyshånd 🙂

  På forhånd mange tak!

  #8888
  EmilieEmilie Gade
  Medlem

  Hej 🙂

  Jeg ved endnu ikke noget om de 2 steder, men jeg rejser et halvt år til Asien her på søndag, hvor jeg b.la. skal til Vietnam i en måned og Cambodja en måned. Kan give nogle anbefalinger når jeg har været der, så skal nok opdatere med en masse derfra 🙂
  Jeg har en veninde som lige har været der, hun har skrevet sådan her til mig:

  “Elsker Cambodja! I Phnom pehn er det sindssygt spændene, at tage på en tur til s21 fængslet og the killing fields. Boede på mad monkey Phnom pehn og det var godt! Mad monkey er en hostel kæde i Asien som er rigtig godt! I Siem Reap er der angor wat og et marked ude på vandet! Har ikke set så meget er endnu. Og så skal i tage til sihounkville! Og ud til koh rong!! Det er det bedste sted! Kampot er også en lille hyggelig by! Der er et sted der hedder arcadia (tror jeg) ud til floden og der var vildt fedt! De havde bygget en tømmerflåde og der var baderinge man kunne ligge og dase i!
  Vietnam: Hoi an, virkelig en hyggelig by fyldt med lanterner og fint lys! Boede på sun flower hostel og der var rigtig godt! Dalat: er en by i bjergene, der er lidt koldt men vi var ude og lave cannoying og det var den fedeste oplevelse!”

  Tænker at i kan prøve og slå nogle af hendes forslag op, og se om det er noget for jer 🙂
  Skal nok huske at få skrevet nogle anbefalinger derfra, når vi er kommet afsted.

  MVH Emilie

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Asien Andre områder i Asien Vietnam vs. Cambodia