Forum Backpacker Rejser Where to go?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7963
  Katnyekatrine nyenstad

  Hej
  Vi er en familie med to børn, der regner med at tage ud i verden i 4-5 mdr i efteråretVinteren 2018. Vi er i den spæde plnlægningsstart og vil gerne høre lidt erfaringer fra andre mht lande at besøge.
  Vi voksne har selv for 12 år siden rejst rundt med rygsæk i 3 mdr i Thailand og Vietnam, hvilket vi var meget begejstrede for. Derfor var det også nærliggende at tage tilbage til disse lande + andre asiatiske lande. Men verden er jo stor og Mellemamerika og Sydamerika er jo også interessante.
  Er der nogen der kan hjælpe? Vores børn vil være 12 og 9 på det tidspunkt.
  Vi har ikke et KÆMPE budget og er i tvivl om Asien er markant billigere end andre verdensdele.
  Vh Katrine

  #9543
  Anonym

  Hey,

  Vi tog for nogle år siden også 6 mdr. ud af kalenderen. Vi var 2 voksne og 1 barn på 6 år.
  Vi bookede en jordomrejse flybillet som, hvis man ville over Australien og New Zealand – gav mulighed for et stop i Stillehavet. Vores rute blev:
  Fiji – 3-4 uger
  New Zealand – ca. 6-8 uger (nord og syd øen)
  Australien – ca. 3 mdr. (fløj ind i Brisbane, kørte op langs Queenslandkysten hele vejen til Cape Tribulation, lidt ned og på tværs til Tennant Creek og herfra op til Darwin, hvorfra vi fløj til Singapore)
  Singapore – en weekend
  Malaysia – ca. 1-2 uger (vi var lidt uheldige mht. helligdage, så vi kunne ikke rigtig komme de steder vi gerne ville, hvorfor vi tog hurtigt igennem)
  Thailand – ca. 1 mdr.
  – og hjem herefter.

  På NZ købte vi en gammel camper som vi kørte begge øer rundt i – og solgte for samme pris som vi købte den for.
  I Aus købte vi en stationcar og campingudstyr – og havde vi ikke fået stjålet vores bil i Darwin, havde vi også der solgt den for samme pris (måske mere) end vi købte for.

  Resten af stederne bookede vi undervejs hoteller.

  Vi havde den mest fantastiske rejse og oplevede mere end man turde drømme om. Rejsen blev langt billigere end vi havde regnet med – især fordi vi de 2 af stederne, købte og solgte biler, og derfor kun havde udgift på benzin og ca. en gang om ugen en campingplads (for at bade og vaske tøj). Vi lavede selv mad.

  Fiji var dyrt, men pengene værd. Asien kan gøres MEGET billigt, alt efter hvor primitivt man har lyst til at bo – flere steder kan man stadig bo meget billigt med en god standard.

  Jeg har ikke rejst i Syd- og Mellemamerika, men Oceanen et par gange og kan varmt anbefale den tur.

  Held og lykke med planlægningen 🙂

  Vh Charlotte

  #9544
  Anonym

  Btw så har jeg netop været en tur i Thailand (for vel 20 gang) og Cambodia (for første gang), med mine 2 yngste børn (11 og 12 år) – en fantastisk tur – Cambodia er spændende hvis man ikke har været der før…. så det var måske også noget 🙂

  #9546
  Katnyekatrine nyenstad

  Tusind tak for din respons. Lyder til en megafed tur. Har du en ide om hvor meget i brugte i alt? Jeg har en ide om at nz og Australien er ekstremt dyrt…
  Hvis vi ender med Asienturen tror jeg bestemt at Cambodia er en del af ruten…
  Mange hilsner katrine

  #9547
  Anonym

  Hej Katrine,

  Jeg kan ikke huske hvor meget vi i alt brugte på turen, men det var langt mindre end hvad vi budgetterede med.

  Grundet vi købte biler og solgte dem igen, blev det bestemt ikke dyrt i NZ og Aus. Vi købte selv ind og lavede mad på hele turen – hvilket ikke var dyrt, og samtidig gjorde, at vi kunne campere hvor vi havde lyst. De gange vi kørte på campingplads, var der jo køkkener/grill områder vi kunne benytte. Så nej, jeg synes ikke Oceanen var dyr – men skal du bo på hoteller på hele turen, så blir det sikkert dyrt.
  Har man ikke mod på selv at købe bil, kan man jo leje campere – det ved jeg ikke hvad koster – men det vil jo give den samme fleksibilitet.

  Jeg er helt pjattet med NZ og Aus og er sikker på at I også kunne blive det. Jeg har 2 gange rejst gennem begge lande – 1. gang backpackede jeg alene gennem 9 mdr. og 2. gang med mand og barn. Jeg er lige klar til at tage turen igen 🙂

  Thailand har jeg besøgt vel ca. 25 gange og bliver heller aldrig træt af det land. Cambodia besøgte jeg for første gang i maj og der skal jeg tilbage og se meget mere.

  Sidste år var jeg på Bali og øer med mine 2 yngste børn – Bali var jeg ikke specielt betaget af, det var jeg til gengæld over øerne 🙂

  Vh Charlotte

  #7962
  Mik86Mikkel Erhardt

  Hej!

  Jeg fik anbefalet at tage til Cuba af en god ven.
  Jeg kan varmt anbefale at tage dertil ihvertfald. Søde mennesker og fantastisk kultur.

  Et link er fjernet af administrator da det er i strid med vores retningslinier om skjult reklame![/i]

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på et indlæg

Forum Backpacker Rejser Where to go?