Fora Afrika rejseforum 14 dage med safari og Zanzibar

Dette emne indeholder 1 svar, har 736 stemmer og blev senest opdateret af TravelAndMeet Mitchell Lund 4. oktober 2015 at 15:08.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3816
  TravelAndMeet
  Mitchell Lund

   Hey,

   Jeg vil super gerne til Afrika og bruge en uge på safari camps og en uge på Zanzibar. Jeg er ikke sikker på hvilken kombination som er bedst mht safari først. Har I anbefalinger til hvem man skal vælge til at arrangere denne tur? Synes der er mange om buddet, så det vil være en stor fordel at høre hvem I har rejst med og hvad I fik for pengene… ? Kan det rent økonomisk betale sig selv at arrangere rejsen? Hvis nogen har kendskab til lokale man kan bruge som guides ville det være fedt…

   Glæder mig til at høre fra jer :cheer:

   Rasmus

   #3817

   Anonym

    Hej Rasmus

    Det kan helt sikkert godt betale sig at arrangere turen selv, på den måde kan du vælge præcis den tur du gerne vil.

    Jeg er selv en del af et projekt http://www.zanzibar-House.com og har et særdelse godt kendskab og netværk på zanzibar så jeg kan i den grad være behjælpelig med at sammensætte en tur for jer.

    Jeg ville selv starte med Safari og derfra videre til Zanzibar fx til Selous som ligger ca 2 timer fra Dar Es Salaam. Parken har rigtig meget at byde på og er prismæssig overskuelig.

    I kan fx lande i Dar og starte jeres safari derfra. Efter endt safari bliver i sejlet eller fløjet til zanzibar og derefter selv sammensætte jeres oplevelser på Zanzibar

    Sig til hvis jeg skal hjælpe med mere info

    Hilsen

    Rasmus

   Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

   Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.