Fora Backpacker- & Jordomrejser rejseforum Jordomrejse – Hodler budget?

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Charlotte Charlotte B. Gade 28. januar 2019 at 15:39.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14640
  Jordomreje.com
  Jordomreje.com

   Hejsa. Vi er to friske drenge som skal på vores livs oplevelse.
   Vi har allerede købt og betalt for det meste af rejsen. Alle flybiletter, billeje, Greyhound pas osv er betalt. Vi tager allerede afsted 1. feb. Som om små 10 dage!

   Vi skal være afsted i lige over 5 måneder.
   1 Måned i Thailand
   1 Måned i Kina
   14 dage i Sydkorea
   14 i Japan
   1 uge med øhop i Fiji(All inclusiv, er også betalt)
   21 dage i Australien
   5-6 uger i USA(Billeje, som også er betalt)

   Her til kommer spørgsmålet, om hvor vidt vi har nok “lommepenge” med. Vi skal “kun” bruge penge på Hostels, mad og opleveser.

   Vi har tilsammen små 110.000 til dette. Så lidt over 20.000kr om måneden for os begge. Tror i det er noget der holder? Vi har allerede brugt 70.000kr på Fly, billeje, visums, Fiji osv. Så vi har ikke meget mere end 110.000 tilbage til de 5 måneder.

   Hilsen os

   • Dette emne blev ændret 3 uger, 3 dage siden af Charlotte Charlotte B. Gade.
   #14643
   Charlotte
   Charlotte B. Gade

    Wauw en rejse I skal på – det bliver ikke mindre end fantastisk 🙂

    Jeg har rejst i Thailand, Australien, USA og været på Fiji og jeg havde LANGT færre lommepenge, så jeg vil umiddelbart mene at I burde have penge nok 🙂

    Laver man selv mad på hostels eller spiser streetfood, så kan den del gøres billigt. Oplevelserne – dem man skal betale for – er som regel de dyreste, men jeg vil stadig mene at I burde have penge nok.

    Lav evt. dagsbudgetter, det giver et godt overblik.

    Ha en super fantastisk tur 🙂

    Rejsehilsener fra Charlotte

     

    #14645
    Jordomreje.com
    Jordomreje.com

     Vi glæder os også super meget!

     Fedt lige at få bekræftet at det burde holde. Ingen af os har rejst meget mere end en uge afgangen, så vi havde lidt svært ved at lave et dagsbudget.

     Hvordan boede du i Thailand, Australien samt USA? Primært Hostels/motel? Og hvordan er prisklassen, vi er slet ikke sarte, så jo billigere jo bedre 🙂

     #14656
     Charlotte
     Charlotte B. Gade

      I Thailand er der masser af billige steder at bo, og da I er 2 som rejser sammen, så kan det godt betale sig at bo på hoteller fremfor hostels, idet man på hoteller betaler for værelset og ikke pr. pers.

      Brug fx. Hotels.com og benyt deres reward system, hvor I sparer op til gratis overnatninger – det har vi haft meget glæde af.

      Streetfood er billigt, friskt og lækker og alle steder i Asien.

      I Australien købte vi bil i Brisbane og solgte den igen i Darwin – hvilket gjorde at vi kun havde udgifter til Benzin og selv kunne lave mad – (det samme gjorde vi på New Zealand).

      I USA lejede vi bil (tjek evt. op på “Drive away Cars“) og boede på hhv. hostels og moteller, som også findes i forholdsvise billige prislag 🙂

       

     Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

     Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.