Bahamas er grænseløs afslapning krydret med et væld af kulturelle, berigende aktiviteter. Mon ikke du skal overveje at sætte øgruppen på ønskesedlen over dine fremtidige rejseplaner.

Bahamas er med sine 700 øer (kun 30 af dem er beboet), et af de mest populære rejsemål i Caribien – ironisk nok, da Bahamas faktisk slet ikke ligger i Caribien, men ligger mellem Floridas sydkyst og Cuba.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas

Super gæstfrie mennesker, varme året rundt, et vidunderligt køkken, fascinerende traditioner, en smuk natur, strande du aldrig glemmer, og en livsstil som er helt unik – er nogle af de fantastiske oplevelser du kan vente dig af Bahamas.

Selv om det bliver svært at nå og opleve alt hvad Bahamas har at byde på, så er Andros Island, Port Lucaya Markedsplads, traditionel Bahamas musik, Aquaventure Water Park – oplevelser du ikke må gå glip af.

Rundt om øerne på Bahamas…

Den betagende natur og det behagelige vejr, er ikke den eneste grund til at planlægge en rejse til Bahamas.

Uanset dine interesser, er der rigtig mange aktiviteter og attraktioner – og for enhver smag.

Offentlige bygninger, seværdigheder og museer i Nassau, tiltrækker de historie og politik interesserede, hvorimod nationalparker, vandrestier, naturområder og botaniske haver i Nassau.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-lystårn

Grand Bahamas, er mere for de friluftsentusiasterne, men også for natteravne er der flere natklubber i de større byer.

Strandene, som selvfølgelig er det helt store trækplaster, byder på adskillige aktiviteter såsom golf, tennis, div. vandsports og shopping hele året rundt.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-strand

Stingray Encounter på Blue Lagoon Island har du mulighed for at svømme med forskellige tropiske fisk, heriblandt rokker og havaborrer.

Alt snorkling udstyr er tilgængeligt.

Familier kan bruge masser af tid sammen på at udforske Bahamas, og for dem som bare har lyst til at komme væk fra det hele, kan man nemt lade sig forføre af det afslappede liv og tempo, der føres på Bahamas.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas

Commonwealth” of the Bahamas, har været meget aktive i bestræbelserne på at bevare det marine økosystem og har dermed skabt et af de mest utrolige miljøer for dykning og snorkling på verdensplan.

Ud for kysten af Andros kan du dykke og udforske verdens tredjestørste koralrev, som siges at at være det klareste vand i verden.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-dykning2

Er du garvet dykker har du også mulighed for at dykke dybt – besøg evt. Bahamas “Deans Blue Hole“, som er målt til at være Bahamas’ dybeste “blå hul”.

Glem heller ikke at udforske skibsvragene, Santa Maria Teresa og Tears of Allah, som er to kolossale historiske vrag, som stadig formår at tryllebinde dykkere verden over.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-dykning

På øen Exuma findes nogle af de bedste omgivelser for dykning – det ultimative sted at starte sin karriere som dybtvandsdykker – hvis det er det, man drømmer om.

Det er også på Exuma at du kan opleve de svømmende grise.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-grise

Spis op…

En anden stor oplevelse på Bahamas er det lokale køkken.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-snackbar

Frisk fisk og skaldyr har aldrig været bedre. Hummer, rød snapper, havaborre, yellow tail m.m. kan stærkt anbefales!

Retten “Conch” er en klar ø favorit, som må prøves – en saftig delikatesse som unægteligt overrasker.

Der findes et utal af lækre spisesteder, fra lokale til internationale.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-cafe

Leder du efter noget lidt bedre, så besøg den 5-stjernede Graycliff Restaurant, som er et palæ fra det 18. århundrede – arkitekturen er ekstravagance kun overgået af madens kvalitet.

Med sit rolige krystalblåt vand, ubegribelige skønhed, og aktiviteter for alle, så er det ikke så underligt at Bahamas er et populært rejsemål.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-strandhus

Så hvorfor ikke rejse til Bahamas? I stedet burde du nok spørge; Hvorfor har vi ikke allerede været der? 

Rejsetip
Er du i Florida, kan du sejle til Bahamas på 2-3 timer – det kan du tjekke HER
HER kan du bo på Bahamas

Læs flere rejseblogs fra Caribien HER