Hvorfor ikke rejse til Bahamas?

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-strand

Hvorfor ikke rejse til Bahamas? Bahamas er grænseløs afslapning krydret med et væld af kulturelle, berigende aktiviteter. Mon ikke du skal overveje at sætte øgruppen på ønskesedlen over dine fremtidige rejseplaner.

Når du ser (affiliatelinks) i artiklen, betyder det at hvis du booker ture og/eller hoteller via vores anbefalede links, så tjener vi en lille smule i kommission – tak for din støtte.

Derfor skal du rejse til Bahamas

Bahamas er med sine 700 øer (kun 30 af dem beboet), et af de mest populære rejsemål i Caribien. Ironisk nok, da Bahamas faktisk slet ikke ligger i Caribien, men ligger mellem Floridas sydkyst og Cuba.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-strand

Super gæstfrie mennesker, varme året rundt, et vidunderligt køkken, fascinerende traditioner, en smuk natur, strande du aldrig glemmer, og en livsstil som er helt unik – er nogle af de fantastiske oplevelser der venter på Bahamas.

Du vel nok ikke kunne nå at opleve alt hvad Bahamas har at byde på, på én rejse. Men Andros Island, Port Lucaya Markedsplads, traditionel Bahamas musik, Aquaventure Water Park er dog nogle af de oplevelser du ikke må gå glip af.

Rundt om øerne på Bahamas…

Den fantastiske natur og det behagelige vejr, er ikke den eneste grund til at planlægge en rejse til Bahamas.

Uanset dine interesser, er der rigtig mange aktiviteter og attraktioner – og for enhver smag.

Offentlige bygninger, seværdigheder og museer i Nassau tiltrækker de historie- og politik interesserede. Nationalparker, vandrestier, naturområder, botaniske haver og Grand Bahamas, er mere for de friluftentusiasterne.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-lystaarn

Men også for natteravne er der flere natklubber i de større byer.

Strandene, som selvfølgelig er det helt store trækplaster, byder på adskillige aktiviteter såsom golf, tennis, div. vandsports og shopping hele året rundt.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-strand

Stingray Encounter på Blue Lagoon Island har du mulighed for at svømme med forskellige tropiske fisk, heriblandt rokker og hav-aborrer.

Alt snorkling udstyr kan lejes.

Familier kan bruge masser af tid sammen på at udforske Bahamas. For dem som bare har lyst til at komme væk fra det hele, kan man nemt lade sig forføre af det afslappede liv og tempo, der føres på Bahamas.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-udsigt

Commonwealth” of the Bahamas, har været meget aktive i bestræbelserne på at bevare det marine økosystem og har dermed skabt et af de mest utrolige miljøer for dykning og snorkling på verdensplan.

Ud for kysten af Andros kan du dykke og udforske verdens tredjestørste koralrev, som siges at at være det klareste vand i verden.

bahamas-dykning

Er du garvet dykker har du også mulighed for at dykke dybt. Besøg evt. BahamasDeans Blue Hole“, som er målt til at være det dybeste “blå hul”.

Glem heller ikke at udforske skibsvragene, Santa Maria Teresa og Tears of Allah. To kolossale historiske vrag, som stadig formår at tryllebinde dykkere verden over.

bahamas-dykning

På øen Exuma findes nogle af de bedste omgivelser for dykning. Exuma er det ultimative sted at starte sin karriere som dybtvandsdykker – hvis det er det, man drømmer om.

Det er også på Exuma at du kan opleve de svømmende grise.

bahamas-grise

Spis op…

En anden stor oplevelse på Bahamas er det lokale køkken.

Hvorfor-ikke-rejse-til-bahamas-snackbar

Frisk fisk og skaldyr har aldrig været bedre. Hummer, rød snapper, havaborre, yellow tail m.m. kan stærkt anbefales!

Retten “Conch” er en klar ø favorit som må prøves – en saftig delikatesse som unægteligt overrasker.

Der findes et utal af lækre spisesteder, fra lokale til internationale.

bahamas-cafe

Leder du efter noget lidt bedre, så besøg den 5-stjernede Graycliff Restaurant, som er et palæ fra det 18. århundrede. Arkitekturen er ekstravagance og kun overgået af madens kvalitet.

Med sit rolige krystalblåt vand, ubegribelige skønhed og aktiviteter for alle, så er det ikke så underligt at Bahamas er et populært rejsemål.

bahamas-strandhus

Så hvorfor ikke rejse til Bahamas ?

I stedet burde du nok spørge: Hvorfor har vi ikke allerede været der? 

Sådan kommer du til Bahamas

Fra Miami til Bimini på Bahamas

Er du i Miami, kan du selv købe bådbilletter og sejle til Bahamas. HER kan du finde bådafgange og -priser.

Du kan også vælge at booke en-dags fra Miami til Bimini i Bahamas. På denne tur har du 7 timer plus bådturen til at opleve øen med alt fra historiske og moderne attraktioner, til den fantastiske natur og spændende aktiviteter. Du bliver hentet og bragt til/fra dit hotel. Se ture her (affiliatelink).

Fra Danmark til Bahamas

Der findes en hel del lufthavne på Bahamas, men de fleste flyver til Nassau Internationale lufthavn. På Momondo (affiliatelink) kan du se hvilke lufthavne/byer du kan vælge mellem og finde de bedste og billigste priser på flybilletter.

Hvor skal du bo på Bahamas

Også her er der uendelig mange muligheder. Jeg anbefaler du søger hoteller på Hotels.com (affiliatelink) kom. Når jeg favoriserer netop dem, skyldes det primært deres Reward program, hvor du sparer op til gratis overnatninger, men også at de ofte giver gode nedslag i prisen til medlemmer.