Inspiration til Cairns

Få god inspiration til planlægningen af din rejse til Cairns

Indgangen til det tropiske nord i Queensland…

Inspiration til Carins

Guide til køb af backpackerbil i Australien

Hvorfor købe backpackerbil, når du skal rejse rundt i Australien At have sin egen backpackerbil i Australien giver en langt større frihed og fleksibilitet til at rejse hvorhen du vil. Har du din...

Cairns er indgangen til Queenslands tropiske nord og et af Australiens mest populære “hotspots”.

En by som er den rene legeplads på både land og vand – udover at være en stilig by, så er området også kendt for sin tilbagelænede atmosfære og masser af tropiske oplevelser.

Når du kommer til Cairns får du oplevelsen af at opholde dig lige ud til Great Barrier Reef og op ad Daintree regnskoven.

Byen har en bred vifte af aktiviteter, som ikke bare de mange besøgende har stor glæde af, men som også er flittigt besøgt af de lokale – de fleste aktiviteter er gratis eller koster kun et mindre adgangsgebyr.

Cairns, som via esplanadens boardwalk, er forbundet med både byen, havnen og esplanadens lagune, er en by med masser af restauranter og butikker.

Både i og rundt om Cairns er der masser af kulturelle faciliteter og spændende attraktioner. Selve byen byder på både biblioteker, botaniske haver, vandland, legepladser, strande, sportspladser, vandre- og cykelstier og meget andet.

Der er ting du SKAL opleve når du er i Cairns og en af dem er, at vove dig ud på Great Barrier Reef.

Great-barrier-reef-dykning

Tag ud på enten en dykker- eller en snorkletur, eller udnyt muligheden og sejle ud i en båd med glasbund og med egne øjne se hvorfor dette fantastiske rev er med på UNESCOs Verdensarvsliste – du vil med garanti aldrig opleve noget lignende et andet sted i verden.

Daintree regnskoven er også på Verdensarvslisten og ligger ca. 110 km kørsel nord for Cairns (og 110 km er jo ingenting i Australien) – skoven er den ældste regnskov i verden og hjemsted for 65% af Australiens sommerfuglearter og 30% af Australiens frø-, pungdyr- og krybdyrarter.

Det er en rigtig dejlig oplevelse, at se alle disse dyr i deres egne omgivelser i stedet for alverdens Zoo’s som udstiller dem.

Smukke og fashionable Port Douglas, Mission Beach og Lizard Island er nogle af de steder du også er nødt til at gøre stop ved, enten til eller på vej fra Cairns (det kan du læse mere om længere nede).

Stil spørgsmål i Forum

Australien-rejseforum

Personlige Rejsebeskrivelser

Rejseblogs-fra-Australien

Must see områder

Områder-i-Australien

Dine visum muligheder

Visum-til-Australien

Vær med på Facebook

Kåret som bedste søgemaskine

Skriv om dine rejseoplevelser

Bliv-gasteblogger

Book hotel og opspar Rewards

Følg os på Instagram