Inspiration til Indonesien

Få masser af god inspiration til planlægningen af din rejse til Indonesien. Læs om alt fra områder & guides, til transport & anmeldelser af hoteller.

Indonesien er uudforskede øer, trekking i regnskove eller på vulkaner, et næsten uberørt hav at dykke i, snorkling blandt delfiner og meget meget mere…

Inspiration til Indonesien

Gili øerne – et barfodet paradis

Beliggende ud for Lomboks nordvestlige kyst, finder du Gili øerne - Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan. Her skal du forberede dig på et tropisk barfodet paradis uden biler, med perfekte hvide...

Hvor på Bali skal jeg bo? Tips fra en insider

Det var kærlighed ved første blik, og jo dybere jeg lærte Bali at kende, desto mere betaget blev jeg.. For nogle år siden satte jeg for første gang mine fødder på Bali. En god ven og tidligere...

Gili Air & Gili Meno – 2 paradisøer ud for Bali og Lombok

Efter nogle dage i Kuta på Bali, så vi virkelig frem til ø paradiset Gili Islands... Gili Air & Gili Meno Vi var blevet anbefalet øen Gili Air, som skulle være en god mellemting mellem Gili...

Tag med os til Bali – en detaljeret rejsebeskrivelse

Drømmer du om Bali? Så får du her en detaljeret beskrivelse af vores 5 ugers tur rundt på Bali og øerne med alt fra områder & seværdigheder, til prisniveauer & transport... Ankomst til Bali...

Indonesien er den største øgruppe i verden og omfatter ca. 17.000 store og små tropiske øer med hvide sandstrande – mange stadig ubeboede og flere endnu uden navn.

Indonesien som ligger mellem Asien, Australien, Stillehavet og Det Indiske Ocean, har en samlet befolkning på ca. 246 millioner mennesker fordelt på mere end 200 forskellige etniske grupper og ca. 500 forskellige sprog og dialekter.

Inspiration-til-indonesien-tempel

Hovedsproget er Indonesisk, hovedstaden hedder Jarkarta og pengene hedder rupiah.

De mest kendte øer er Sumatra, Java, Bali, Kalimantan (Borneo), Sulawesi, Maluku Islands (Molukkerne) og Papua.

Inspiration-til-indonesien-solnedgang

For mange danskere er det Bali med sin spændende kultur og hvide sandstrande, som trækker. Flere og flere er dog ved at få øjnene op for de mange flere oplevelser der venter – ikke bare på Bali, men også i resten af Indonesien.

Her finder du nemlig stadig mange uudforskede øer, fantastiske muligheder for trekking i regnskovene eller på vulkaner, et næsten uberørt hav at dykke i, snorkling blandt delfiner og store mantarays.

Eller at sejle gennem Borneo’s nationalpark for at se på Orangutanger og en masse andre spændende dyr, hvoraf flere kun findes i denne nationalpark.

Inspiration-til-Indonesien-Borneo

Grundet Indonesiens geologiske placering, er landet hjemsted for et utroligt forskelligartet landskab, som byder på alt fra fantastiske grønne ris-terrasser på Bali og Java, frodige regnskove i Sumatra, Sulawesi og Borneo, til sneklædte bjergtoppe i Vest Papua.

På denne side kan du finde inspiration til forskellige områder i Indonesien – men husk på, afstandene er store, så har du ikke mere end de obligatoriske 14 dage, så får du mere ud af at udforske et enkelt område, end kun lige et hjørne af flere områder.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Stil dine spørgsmål i Forum

Cambodia-RejseForum

Fakta om Indonesien

Landefakta

Personlige rejsebeskrivelser

RejseBlogs

Anmeldelser fra Indonesien

Anmeldelser

Kåret som bedste søgemaskine

Følg os på Instagram

Populæreste blogindlæg

Ugens-mest-læste-blog

Vær med på Facebook

Book hotel og opspar Rewards