Inspiration til

Spanien

Inspiration til Spanien

Det vidste du ikke om Benidorm

På den spanske østkyst, Costa Blanca, ligger ferieparadiset Benidorm. Et kystområde som nok er bedst kendt for sine mange skyskrabere langs kysten, og for de engelske pensionisters fortrukne...

Smukke Mallorca på en uge

Tilbage i 1988 var jeg på guideskole med Spies Rejser på Mallorca, og hvor vi primært opholdte os i Palma området. For ca. 13 år siden blev det til endnu et besøg, hvor vi af familie blev...

Anmeldelse af Hotel Eden Nord – Mallorca

Skønt lille tilbagetrukket hotel i Porto de Sóller... Anmeldelse af Hotel Eden Nord - Porto de Sóller, Mallorca Hotel Eden Nord er et rigtig dejligt lille 3 stjernet hotel, beliggende lidt...

Weekend i Barcelona

Tænk om du glip af de bedste seværdigheder, den bedste mad, den bedste underholdning m.v. på din weekendtur til Barcelona - det ville da være rigtig trist.... Men bare rolig, her får du en...

Spanien er et skønt varieret land med alt fra gamle slotte, bjerge, skønne strande, kulinariske oplevelser, moderne storbyer og et pulserende natteliv og ikke mindst, kendte arkitekter og designere.

Inspiration-til-spanien-cadaques

Grundet Spaniens flere selvstyrende regioner og øer, har landet et utal af forskellige kulturer og landskaber, som strækker sig fra det Baskerlandet i nord, til Costa del Sol og Sierra Nevada bjergkæden i syd, til de De Kanariske Øer.

Inspiration-til-spanien-museum

Spanien er et skønt og spændende land med masser af kontraster og kulturel mangfoldighed.

Nogle af Spaniens mest besøgte byer er hovedstaden Madrid, hvor de største attraktioner er kongeslottet, de spændende markeder og et pulserende natteliv.

Barcelona kan prale med det gotiske kvarter, spændende og anderledes arkitektur, smukke strande og verdens største fodboldstadion.

Inspiration-til-spanien-barcelona-Camp-Nou

Også de travle byer Sevilla, Cordoba og Granada i Andalusien er nogle af Spaniens store trækplastre.

De 2 mest besøgte attraktioner i Spanien er Madrids Palacio Real (det tidligere kongeslot) og Sagrada Familia i Barcelona, Gaudis ufærdige mesterværk.

Inspiration-til-spanien-sagrada-familia

Selv i de mest over turistede områder, som fx. på Costa del Sol, vil du kunne finde autentiske barer og restauranter, hvor de lokale spiser og landsbyerne ikke ligger langt væk.

Stil dine spørgsmål i Forum

Europa Rejseforum

Gode Anmeldelser fra Europa

Europa Anmeldelser

Personlige Rejsebeskrivelser

Europa-RejseBlogs

Skip køen billetter

TicketBar-skip-køen-billetter

Følg os på Instagram

Oplev mere – lej en bil

Bliv Gæsteblogger

Bliv-gasteblogger-sidebar

Book hotel og optjen Rewards

Vær med på Facebook

Kåret som bedste søgemaskine