Inspiration til Spanien

Et skønt og spændende land med kontraster og kulturel mangfoldighed…

Inspiration til Spanien

Spanien er et skønt varieret land. Her finder du alt fra gamle slotte, bjerge, skønne strande, kulinariske oplevelser, moderne storbyer og et pulserende natteliv. Og ikke mindst, kendte arkitekter og designere.

Grundet Spaniens flere selvstyrende regioner og øer, har landet et utal af forskellige kulturer og landskaber, som strækker sig fra det Baskerlandet i nord, til Costa del Sol og Sierra Nevada bjergkæden i syd, til de De Kanariske Øer.

inspiration-til-spanien-cadaques

Spanien er et skønt og spændende land med masser af kontraster og kulturel mangfoldighed.

Madrid

En af Spaniens mest besøgte byer er hovedstaden Madrid. En storby som lokker med kongeslottet, de mange markeder og et pulserende natteliv.

museum-inspiration-til-spanien

Barcelona

Barcelona kan prale med det gotiske kvarter. Spændende og anderledes arkitektur. Smukke strande og verdens største fodboldstadion.

Camp-nou-inspiration-til-spanien

Også de travle byer Sevilla, Cordoba og Granada i Andalusien er nogle af Spaniens store trækplastre.

Spaniens 2 største attraktioner

De 2 mest besøgte attraktioner i Spanien er Madrids Palacio Real (det tidligere kongeslot) og Sagrada Familia i Barcelona – Gaudi’s ufærdige mesterværk.

la-sagrada-familia-weekend-i-barcelona

Selv i de mest turistede områder, som fx. på Costa del Sol, vil du kunne finde autentiske barer og restauranter, hvor de lokale spiser og landsbyerne ikke ligger langt væk.

Læs inspirerende og personlige rejsebeskrivelser fra Barcelona, Benidorm & Mallorca.

Spanien er et skønt varieret land. Her finder du alt fra gamle slotte, bjerge, skønne strande, kulinariske oplevelser, moderne storbyer og et pulserende natteliv. Og ikke mindst, kendte arkitekter og designere. 

Mest læste fra Spanien

Weekend i Barcelona

Mallorca på en uge

Det vidste du ikke om Benidorm

Hotelanmeldelse på Mallorca

Anmeldelse af hotel Eden Nord - Mallorca

Gode oplevelser

Verdens bedste rejseguide

Søg billige flybilletter

Når du booker fly, hotel, seværdigheder osv. via vores links, tjener vi en lille smule i kommission - tak for din støtte.

Rejsetanker-dk-logo

På RejseTanker.dk skriver vi alt fra guides og rejsebeskrivelser, til anmeldelser og gode tips, alene baseret på at inspirere og hjælpe andre med planlægningen af drømmerejsen.

Personlige anbefalinger er nemlig dem, som giver de mest troværdige og de bedste oplevelser.