Media Kit

RejseTanker.dk er medlem af flere digitale netværk med professionelle og indflydelsesrige journalister og rejseskribenter fra Danmark, Sverige, Finland, Norge og Island, og som skaber innovativ markedsføring.

Fælles for alle vores artikler er, at uanset om vores rejser er i samarbejde med rejsearrangører eller er sponsoreret rejser, så er alle artikler skrevet udfra vores egne personlige betragtninger, og vil ikke være påvirket af vores samarbejdspartnere.

Alle artikler bliver publiceret på RejseTanker.dk og vil efterfølgende tagges og hastagges på alle vores sociale medier og i alle de skandinaviske rejsenetværk vi aktivt deltager i.

Målgrupper på RejseTanker.dk

RejseTanker.dk henvender sig til alle over 20+ fordelt på grupperne;

  • Familier med børn
  • Par
  • Singlerejsende
  • Adventurerejsende
  • Backpackere

Kontakt os på info@RejseTanker.dk for uddybende info. om vores målgrupper

Månedlig statistik for RejseTanker.dk 2018

Antal tilmeldte brugere: ca. 1800
Besøgende: +20.000

Følg os på vores Sociale Medier

Facebook-RejseTanker.dk   Instagram-RejseTanker.dk   Twitter-RejseTanker.dk   youtube-RejseTanker.dk

Endvidere deltager vi aktivt i flere større Skandinaviske rejsenetværk og fora, hvor alle vores artikler også deles.

Både på RejseTanker.dk og på alle vores sociale medier, stiger vores besøgstal dagligt med rejseglade læsere fra hele Skandinavien – som søger inspiration eller information om familieferier, storbyferier, eksotiske strande, jordomrejser etc. – eller for at læse personlige anmeldelser, som guider til at træffe de bedste valg.

Vil du gerne have, at vores læsere også lærer dig at kende, så send os en mail på info@RejseTanker.dk og fortæl os hvilken slags samarbejde du kunne finde interessant.