Oplevelser i Pescara, Italien

Det skal opleves i Pescara

Pescara som ligger i Abruzzo regionen og ca. 5 timers kørsel fra Rom, er et skønt område med masser af aktiviteter. Læs her om nogle af de mange oplevelser vi havde, da vi besøgte området.

Stranden i Pescara

Lige ud til Adriaterhavet finder du Pescara’s 20 km lange kyststrækning med en lige så lang lækker og bred sandstrand.

Langs stranden løber også en promenade, som flittigt benyttes af fodgængere, løbere etc.

Hele sommeren summer denne del af byen af en dejlig tilbagelænet stemning med de mange hyggelige restauranter og barer som omdrejningspunkt.

Oplevelser-i-pescara-stranden

Sidst på dagen må du endelig nyde den smukke solnedgang evt. fra en af de mange cocktailbarer – måske du bliver hængene for senere at give den gas i nattelivet på en eller flere af de mange hippe natklubber.

Marinaen

Tag en tur til Pescaras marina og smag på de lokale fiskeres velsmagende skaldyr i en af deres små restauranter/boder og gå en tur rundt og se på de mange flotte både.

Oplevelser-i-pescara-marinaenPescara Marina

Shopping

Er du mere til noget shopping, så kan du i byens centrum med de mange gågader, finde masser af spændende forretninger med både italienske og internationale designermærker eller du kan købe lækre lokale delikatesser med hjem.

Oplevelser-i-pescara-lokale-delikatesserLokale delikatesser

Landskaberne

Abruzzo’s landskaber er fortryllende.

Oplevelser-i-pescara-landskabAbruzzo landskab med bjergtoppe i baggrunden

Brug en dag på at køre rundt i regionen og oplev de mange vinmarker, bjergene i baggrunden med sne på toppen, de forskellige omkringliggende byer såsom Città Sant’Angelo og besøg de gamle klostre og kirker med deres fantastiske fortællinger.

Oplevelser-i-pescara-citta-d'angeloCittà Sant’Angelo, Abruzzo

Selve Pescara har ikke meget kulturarv og historie at byde på, da byen under 2. verdenskrig blev voldsomt bombarderet, men i de fleste omkringliggende byer i Abruzzo, er der masser af historiske oplevelser.

Af andre tilløbsstykker i Pescara henover sommeren, er der den årlige Jazzfestival i juli mdr., flere koncerter og andre gode arrangementer, som tiltrækker både udenlandske og lokale besøgende.

Ikke bare om sommeren er Pescara interessant.

I december måned og helt frem til sidst i januar, vil du over hele den indre by kunne opleve en helt speciel julestemning hvor lys i alle udformninger og farver pryder byens gader og stræder.

oplevelser-i-pescara-lyskugle

Oplevelser-ipescara-lys-triumfbue
Juleudsmykning i Pescara

De mange lysformationer er designet af lokale kunstnere og designere, og er virkelig et besøg værd.

Se Pescara fra oven

Tag til Pescaras lille lufthavn og hyr et lille 4 personers propelfly og oplev Pescara fra oven.

Du aftaler selv med piloten om det er kysten eller bjergene du gerne vil flyve henover – det er en super oplevelse til forholdsvis billige penge.

Oplevelser-i-pescara-propelfly

inspiration-til-pescara-flyvetur

Besøg en vingård

Besøg en vingård, se, hør og lær hvordan man dyrker de vidunderlige vine – book aller helst en tour hvor der indgår smagsprøver fra nogle af områdets mange lækre skinke og oste delikatesser – det kan varmt anbefales.

Oplevelser-i-pescara-vinsmagning

oplevelser-i-pescara-lokale-delikatesserVingården Zaccagnini – Vignaiolo D’Abruzzo

Læs om Zaccagnini vingård HER

Traditionel pasta & Olivenolie

Deltag i et pasta kursus og lær hvordan du laver god og traditionel pasta, for efterfølgende at sidde og hygge over middagen.

oplevelser-i-pescara-pastaproduktionPastakursus

pescara-olivensmagning

pescara-pastakursusHør hvordan man udvinder olivenolie og ikke mindst, hvordan den skal smages på – en sjov og overraskende oplevelse.

Kirker & Klostre

Besøg også nogle af de mange gamle og velbevarede kirker og klostre – få en guide til at fortælle om stedets historie, som oftest går flere tusinde år tilbage.

pescara-kloster-jesusBesøg på klostret Abbazia San Clemente a Casauria

pescara-kirkeBesøg i kirken Chiesa di S. Chiara

pescara-santa-maria-in-pianoKlostret Santa Maria in Piano

Læs mere om Santa Maria in Piano klostret HER

I både Pescara og byerne omkring, kan du finde mange spændende museer som alle kan fortælle dig historier som du kun kan blive fascineret af.

Så er du til kulturarv så er her nok at komme efter.

pescara-museum

Madoplevelser i Pescara

En af de ting Pescara er bedst kendt for, er deres mange gode restauranter og spisesteder.

pescara-madoplevelser

inspiration-til-pescara-vinepescara-middag

Slå dig løs, for i denne del af Italien, finder du den ægte vare når det kommer til maden. I Pescara kan de bryste sig af rigtig lækker mad hvor især skaldyr står på menuen.

Læs flere blogs fra Italien HER