Rejser i 2018

23. februar 2018 Gå på opdagelse

På denne side kan du foreslå og se hvilke rejser vi planlægger for 2018

De fleste af vores rejser er primært baseret på destinationer vi får mange henvendelser på. Herudover rejser vi også til destinationer, som vi selv mener er interessante at sætte fokus på.

Hensigten med rejserne er, at skrive og publicere artikler af alt hvad vi oplever undervejs og vil blive til alt fra cityguides og detaljerede beskrivelser, til anmeldelser af seværdigheder, gode hoteller, turarrangører, restauranter mv.

Rejser-i-2018-planlægning

Vi vil også angive hvem rejserne egner sig bedst til – børnefamilier, par, singler mm, og om det kan svare sig selv at arrangere eller at købe en pakkerejse.

Har du forslag, spørgsmål eller input til rejserne, så kontakt os på info@RejseTanker.dk


Afrikasafari (Dato ikke fastlagt)

Rejser-i-2018-jeepsafari

Hvornår: Vides ikke
Hvorhen: Tanzania, Kenya eller anden Safaridestination
Varighed: Ca. 14 dage
Tema: Safari med børn

Safarirejser med børn, er en af de rejser som ligger blandt top 5 af vores læsers drømmerejser – fortvivl ikke, vi skal nok få det på “to do” listen, men har endnu ikke fastlagt en dato.

Hvor i Afrika skal vi rejse hen? Skal man bo på savannen i camps eller på de “lidt mere sikre” lodges? Kan det kun gøres til min. 15.000+ pr. pers.? Skal vi booke via bureau eller kan vi selv planlægge sådan en rejse?

Er det forsvarligt at tage børn med på safari? Kan man kombinere safari og badeferie? Hvorfor er de fleste safarirejser kun 8-10 dage – blir det meget dyrere, hvis man tager 14 dage eller mere?

Rejser-i-2018-masai

Sådan lyder nogle af de mange spørgsmål vi får….. og det bliver vi jo nødt til at tage ud og finde svar på.

Derfor er en safarirejse med børn til Afrika fx. til Kenya eller Tanzania på “tegnebrættet” – dog har vi endnu ikke fastlagt et tidspunkt.

Pescara – Italien

Rejser-i-2018-Abruzzo

Hvornår: 15.-19. Januar – Presserejse – sponsoreret af Det italienske Handelskammer i Danmark
Hvorhen: Pescara – Abruzzo regionen i Italien
Tema: Fokus på Pescara og promovering af især lysudstillingen ”Luci d’artisti”, som pryder Pescara henover julen og vinteren.

Derudover har turen til formål at skabe kendskab til Pescara og generelt Abruzzo.

Udover at vi besøger de forskellige områder/landsbyer, vil vi også besøge vinproducenter, diverse restauranter, museer, kirker/klostre samt tage på en privat overflyvning af området.

Du kan læse vores anmeldelser fra Pescara HER – flere er stadig på vej. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>