Lokale-rejsebureauer-i-Asien-Pyala-TravelExplore ASIA the way we do & connect directly to your Asian Local Travel agent!

Pyala Travel er en international rejseportal som forbinder rejsende direkte til pålidelige lokale rejsebureauer i Asien.

Hvorfor udforske Asien med Pyala Travel?

Rejs præcis på den måde du ønsker, lav din egen rejseplan, rejs på din egen måde og i dit eget tempo til kendte og ukendte steder i smukke Asien.

Med vores lokale rejsebureauer, sikrer du dig autentiske oplevelser via vores “mød en lokal” aktiviteter med dagsture, bjergtrekking, cykelture, gadekøkkener og meget meget mere.

Ved denne rejseform støtter du de lokale økonomisk.

At rejse med Pyala Travel til Asien er den aller bedste måde at komme helt tæt på de lokale, deres kulturer og deres oplevelser – en måde at rejse på, som du ikke selv ville kunne arrangere bedre på egen hånd.

Med vores “mød en lokal” aktiviteter, kobler vi de rejsende sammen med de lokale, og dette vil give en langt mere autentisk rejseoplevelse og ikke mindst støtte det lokale samfund.

Når du booker, booker du direkte hos vores lokale asiatiske rejsearrangører. De er den bedste kilde til at opnå det bedste af det bedste i Asien og kan hjælpe med at skræddersy den helt rigtige rejse til dig.

Lokale-rejsebureauer-i-Asien-Pyala-Travel

En “pyala” er en traditionel tekop som findes i tehuse rundt omkring i verden. Ordet kommer fra hindi. I århundreder har tehuse været stedet, hvor rejsende mødes i mange forskellige kulturer!

Sammen arrangerer I din rejse, som vil blive langt mere og andet end de sædvanlige sightseeingture. Din rejse vil blive præcis som du ønsker det.

Vores hoteller vil også være præget af lokalitet og ligge væk fra de store turisthorder. Se og udforsk både den spændende og gamle aisatiske historie, levende kultur og smag deres mange lækre lokale retter.

Pyala Travel – 100% fleksibilitet!

Læs meget mere om Pyala Travel og vores spændende rejser til Asien.

Alle betalinger til rejser, vil ske på en sikker måde gennem vores europæiske kontor, og som sikre at du kan rejse med ro i sjælen!

Få andre gode anbefalinger til spændende Rejsesites