Søg billige flybilletter

Hvor og hvorfor?

Momondo og Skyscanner er de 2 søgemaskiner vi benytter os af. De er blandt verdens bedste søgemaskiner når det kommer til billige flybilletter.

Når du søger og køber flybilletter, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på hvilke sider du søger på. Generelt er der 3 ting du skal vide inden du køber dine billetter.

Søg billige flybilletter

De 3 måder at søge dem på

1. Søgemaskiner som sammenligner priser

Momondo og Skyscanner er det man kalder sammenlignings-søgemaskiner. De sælger IKKE flybilletter, men sammenligner markedets priser.

Fordel: Alle flybilletter – salgsportaler og flyselskaber – bliver scannet for de billigste priser.
Ulempe: I mange tilfælde bliver du sendt til salgsportalerne for at købe din billet.

2. Salgsportaler som sælger flybilletter

Portaler som fx. Flybillet.dk, SuperSaver.dk, Expedia.dk etc. sælger som 3. part flybilletter for flyselskaberne. Det betyder, at når du søger en flybillet viser en salgsportal dig de billigste billetter blandt deres forhandleraftaler.

Fordel: Salgsportalerne tilbyder ofte noget billigere flybilletter end selve flyselskabet gør.
Ulempe: Du kan ikke være sikker på at det faktisk er markedets billigste flybillet.

3. Flyselskaberne

Andre portaler udbyder og sælger flybilletter til dig på vegne af flyselskaber. Portaler som expedia.dk, flybillet.dk og travellink.dk sælger flybilletter og er dermed forhandleren.

Fordel: Du er ret godt stillet når du booker direkte fremfor via 3. part. Flyselskabets kundeservice vil altid stå til rådighed.
Ulempe: Det er oftest dyrest at booke direkte.

Det skal du passe på

At købe flybilletter via salgsportaler kan forringe dine vilkår markant. Der er en tendens til at når billetter er købt af 3. part, så fralægger alle sig ansvaret når der opstår “udfordringer”.

Kort sagt, køber du billet via en salgsportal kan du risikere, at hverken portalen eller flyselskabet vil hjælpe dig, hvis noget går galt på rejsen eller din billet skal ændres.

Jo flere mellemled, desto nemmere bliver det at fralægge sig ansvar og alting bliver langt mere kompliceret.

Søg billige flybilletter – hvem skal jeg så vælge?

Den bedste anbefaling vil være at booke direkte hos flyselskabet – men også dyreste.

Alternativt, gør som os – søg billige flybilletter på Momondo og Skyscanner – måske er du heldig at et flyselskab faktisk popper op med billige billetter.

Køber du alligevel en billet via en portal som søgemaskinen har anbefalet, så tjek den godt igennem for “faldgrupper”. Tilkøb evt. muligheden for annullering eller ændring af billet. Eller spørg andre hvad deres oplevelser har været.

Læs mere om flybilletter:

Pakkerejse eller arranger selv rejse – hvad skal man vælge?
Hvordan finder du de billige flybilletter

Når du booker fly, hotel, seværdigheder osv. via links på RejseTanker.dk, tjener vi en lille smule i provision – tak for din støtte.

Rejsetanker-dk-logo

På RejseTanker.dk skriver vi alt fra guides og rejsebeskrivelser, til anmeldelser og gode tips, alene baseret på at inspirere og hjælpe andre med planlægningen af drømmerejsen.

Personlige anbefalinger er nemlig dem, som giver de mest troværdige og de bedste oplevelser.