TicketBar-spring-køen-over-billetterTicketbar har specialiseret sig i “spring køen over” billetter til seværdigheder og museer i 55 lande, herunder Europa, Nordamerika, Asien og Afrika.

I alt er det billetter til over 12.000 forskellige attraktioner.

Udover at sælge billetter til enkelte attraktioner, tilbyder Ticketbar også kombineret billetter, som giver rigtig gode rabatter og mulighed for at købe billetter til flere attraktioner på én gang.

Eftersom rejser til storbyer er blevet mere og mere populære, er køerne til verdens mest besøgte attraktioner også blevet længere og længere. Med Ticketbar kan du købe “skip-the-line” billetter, så du sparer både tid og penge når du ankommer til din destination.

Men hvorfor købe billetterne hos Ticketbar?

  • Du springer de lange køer over
  • Du får store rabatter og tilbud
  • Du kan kombinere billetterne og købe flere billetter på én gang
  • Du sparer tid når du ankommer til din destination

TicketBar spring køen over billetter

Barcelona

Cataloniens solrige hovedstad har et stort antal af attraktioner og museer, men de mest populære er Sagrada Familia, Park Güell og Camp Nou Stadium.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-Camp-Nou-Barcelona

Hos Ticketbar kan du købe billetter til Sagrada Familia og Park Guell som del af en kombi-billet.

Er du fodboldfan, så må du ikke gå glip af en tur til det berømte Camp Nou, hvor du både kan se stadion, men også besøge det fantastiske interaktive museum.

Klik dig direkte til Camp Nou billetter HER

Rom

Når du er i Rom, så glem ikke at besøge det berømte Colosseum og Peterskirken!

Disse to historiske steder er verdensberømte attraktioner og er et must når du er i Rom.

Hele året rundt er der besøgende og sjældent finder du køer på under flere timers ventetid.

Vil du springe køerne over og samtidig opnå rabatter på billetter til de bedste attraktioner og mest interessante must see steder i Rom så KLIK HER

Paris

Frankrigs mest populære by, har et kæmpe udvalg af fantastiske museer og attraktioner, hvor det mest berømte af dem alle er Louvre.

En af de bedste måder at se byen på, er ved at tage en sejltur på Seinen.

Der er en række forskellige cruises man kan tage på, blandt andet “hop-på hop-af” ture samt nogle noget mere luksuriøse ture med middag.

For at se de forskellige muligheder samt priser på en sejltur på Seinen, kan du klikke HER.

Udflugter i Paris er der rigtig mange af, fx. kan du tage på dags udflugt til Versailles, en tur som omfatter besøg på spektakulære paladser og frokost på en lækker restaurant – KLIK HER og se meget mere.

Amsterdam

Amsterdam betragtes oftest som museernes hovedstad i verden. Med over 50 museer i hele byen, er der noget for enhver smag i den livlige by.

De to største museer er Anne Franks hus og Van Gogh-museet, som begge er ekstremt populære attraktioner, hvorfor det også kraftigt anbefales at købe sine billetter på forhånd.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-Amsterdam

En fantastisk måde at udforske byen på er med en kanalrundfart. Amsterdams berømte kanaler er en perfekt måde at bevæge sig rundt i byen på, og se dens berømte seværdigheder og arkitektur.

Køb en billet til en dagskrydstogt, eller vælg en VIP-oplevelse, eller til et hav af andre spændende oplevelser i Amsterdam HER

London

En af verdens største turistbyer, London, er sprængfyldt med fantastiske museer og attraktioner.

Londons mest berømte vartegn, såsom London Eye, Tower of London og Westminster Abbey er alle steder du må besøge på din tur til London.

Den bedste måde at gøre det på er, at købe et London Pass, som giver stor rabat på byens bedste attraktioner.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-London

Passet inkluderer gratis adgang til over 10 af byens største seværdigheder, gratis offentlig transport og adgang til over 60 tilbud samt rabat på museer, butikker, restauranter og natklubber.

HER kan du finde billetter til det meste i London

New York

Denne kosmopolitiske by er den perfekte destination for folk i alle aldre. Dens mest populære attraktioner omfatter Guggenheim, Empire State Building og Rockefeller Center.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-New York

Ligesom London, er det muligt at købe et “by-pass” til New York, hvilket giver store rabatter til byens bedste attraktioner og museer.

Et pass som fx. “New York Explorer Pass” er gyldigt i 30 dage, så man har masser af tid til at udforske byen i sit helt eget tempo.

HER finder du billetter til de bedste oplevelser i New York

Lissabon

En anden fantastisk by med gode deals er Lissabon. Portugals historiske hovedstad er kendt for sine smukke havudsigt og sjælfulde musik.

Et city-kort hertil giver enten gratis adgang eller rabat til over 100 attraktioner og museer i byen, såsom Torre de Belém og Mosteiro Jerónimos.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-Lissabon

HER kan du købe både city-pass og billetter til andre attraktioner i Lissabon.

Andalusien

Spaniens solbeskinnede sydlige region er hjemsted for nogle af de ældste og mest fascinerende byer i landet.

Besøg det spektakulære mauriske palads, Alhambra, i Granada.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-Andalusien

Gå en tur rundt i fredelige Alcazar Gardens of Sevilla. Udforsk det imponerende Picasso-museet i Malaga. Denne region har så meget at byde på. Mange af attraktionerne har ofte meget lange køer, så vi anbefaler at du køber en “spring køen over” billet, som vil spare dig både tid og penge.

Billetter til Andalusien finder du HER

Madrid

En anden fantastisk spansk by at besøge, er landets historiske hovedstad, Madrid.

Byen er kendt for sine to imponerende kunstgallerier; Prado-museet og Reina Sofia.

Begge disse gallerier besidder nogle af verdens mest berømte kunstværker, såsom Guernica maleri i Reina Sofia.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-Madrid

Gallerierne er et besøg værd.

For sportsfans, må man ikke gå ikke glip af en tur i Bernabeu Stadion. Hjemsted for den legendariske Real Madrid klub. Et besøg her giver dig mulighed for at udforske stadion, ledsaget af en lyd-guide, som fortæller dig alt om klubbens historie og dens spektakulære stadion.

Billetter til Madrids mange oplevelser, finder du HER

Firenze

Firenze er en af ​​Italiens smukkeste byer, og her vil du helt sikkert ikke løbe tør for gode museer og kulturelle attraktioner.

Besøg byens bedste gallerier; Uffizi, Accademia, og Palatine som er hjemsted for nogle af Europas mest berømte kunstværker.

TicketBar-spring-køen-over-billetter-Firenze

Byen kan udforskes på mange forskellige måder, men af de mere charmerende er fx. på en Fiat 500 tour eller en Classic Vespa tour.

Tjek de mange muligheder i Firenze HER

Få andre gode anbefalinger til spændende Rejsesites