England

Anmeldelse af Ainscow Hotel & Spa – Manchester

Skal du forkæle dig selv i Manchester, så skal du bo på Ainscow Hotel og få en fantastiske behandling i deres SPA

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel

Anmeldelse af Ainscow Hotel

Vi tog på en 2,5 dags pigetur til Manchester, hvor vi i 2 nætter boede på det nyrenoverede The Ainscow Hotel & Spa.

At vi hjemmefra valgte netop dette hotel, skyldtes primært den yderst rimelige pris på en overnatning, en perfekt beliggenhed i gå afstand til de fleste seværdigheder, en bar & restaurant, men især at hotellet havde en in-house Spa med en bred vifte af skønne behandlinger.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-reception

Receptionen

Allerede da vi trådte ind i hotellets foyer, vidste vi, at vores valg af hotel var det helt rigtige.

Sjældent er vi blevet mødt af en så sød og imødekommende receptionist. Super belevende og serviceminded blev vi af vores konstant smilende og charmerende receptionist budt velkommen.

Inden vi begav os op på vores værelser, og før vi skulle møde op til vores aftalte tid i Spa’en, smuttede vi lige forbi restauranten for at få en sandwich.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-frokost

Skøn Croque Monsieur sandwich med lækkert tilbehør i hotellets restaurant – bemærk den fine habit-serviet

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-Restaurant

Restauranten

Restauranten kunne man ikke sætte en finger på – super serviceminded personale, fuldstændigt rent og nyrenoveret overalt og med et hyggeligt sofaområde, som ikke kunne være mere engelsk med sine Chesterfield sofa’er og i hjørnet et stort flygel.

Restauranten havde menukort med både loungemenu (frokost) og aftenmenu og der var mange lækkerier at vælge mellem og til fair priser. Vores valg faldt på en Croque Monsieur sandwich – den bedste jeg nogensinde har fået!

Efter frokost glædede vi os til, at inspicere vores værelser på 4. sal – og her blev vi igen glædeligt overraskede.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-værelset

Værelset

Værelset havde et sofaområde med skrivebord og fladskærm, og var åbent ind til soveværelset, som havde et stort klædeskab, endnu en fladskærm samt kaffe/te faciliteter.

Overalt var der nye og lækre bløde væg til væg tæpper.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-værelset

Hyggelig sofahjørne på værelset

Værelsets store vinduer vendte ud mod gaden, og skulle man have lyst til at sove længe, så var der mørklægningsgardiner som udover mørklægning, også tog den værste støj fra gaden.

Fra soveværelset kom man ud på det nyrenoverede badeværelse, hvor man havde en fornemmelse af, at være den første som skulle bruge det.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-badeværelser

Om eftermiddagen gik turen til hotellets Cryotherapy Spa i underetagen.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-SPA

Da vi ankom blev vi mødt at 2 søde unge damer, som ud af de mange behandlinger, anbefalede os at få en Cryo Relaxing Facelift behandling, som de mente var den mest eftertragtede og den mest afslappede behandling – den tog vi!

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-SPA

Med et glas vand og et papir i hånden vi skulle udfylde, blev vi vist ind i et værelse med en vidunderlig kæmpe stor sækkestol, en himmelseng samt masser af fyrfadslys.

Stemningen var ikke til at tage fejl af – her skulle vi forkæles – overalt var der en meget behagelig og afslappende stemning.

Vi udfyldte papiret med spørgsmål omkring vores velbefindende, og blev herefter fulgt ind i behandlingsrummet.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-SPA-Cryotherapy

Wauw aldrig har jeg fået så vidunderlig en ansigtsbehandling.

Vi lå side om side i neddæmpet belysning og med svag meditationsmusik i baggrunden. Behandlingen tog 1 time, men føltes som 3 timer. Et par gange måtte jeg undskylde, at have hengivet mig til drømmeland hviket resulterede i et højlydt snork.

Selve Cryotherapien bestod af iskolde dampe som blev ført hen over først den ene side af ansigtet og dernæst den anden side. Meget behageligt ovenpå den utrolig søvndyssende bløde massage.

Kulde terapien siges at skulle formindske rynker – desværre fik vi ikke lavet før og efter billeder, men da vi forlod spa’en, havde vi begge en fornemmelse af babyhud i ansigtet.

Absolut en Spa som er et besøg værd!

Det er altid lidt spændende hvad morgenmaden på en nyt hotel byder på, og heller ikke her blev vi skuffede. Vi var de første som næste morgen indtog restauranten, og her skulle vi gerne have lagt en god bund, inden Manchester by skulle udforskes på gåben.

Buffeten bød på flere forskellige slags brød og kager, diverse mamelader, honning og oste, frisk frugt, yoghurter i alle varianter, 4 forskellige slags juice og mange andre dejlige ting. Ved bordet kunne man bestille æg i alle afskygninger og te eller kaffe.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-Morgenmad

Morgenbuffeten

Vi var ovenud tilfredse med morgenbuffeten og ikke mindst det søde personale, som smilende sørgede for, at vi havde alt hvad vi skulle bruge.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-Terrasse

Terrassen

Lige ved siden af restauranten, lå hotellets terrasse – havde vi besøgt hotellet i sommerperioden, så havde vi helt sikkert siddet en aften med hyggebelysning og nydt en drink her.

På vores sidste dag, bad vi om at få en rundtur på hotellet, og blandt andet se de andre værelser, men også at høre lidt om stedets historie.

The Ainscow Hotels historie går helt tilbage til 1878.

Fabrikken (som bygningen tidligere var) blev oprindeligt bygget af Watson & Woodhead som bryggeri. I 1927 skiftede fabrikken hænder til Mackie & Sons Fruit Preservers.

I 1957 overtog Brown Brothers Auto Parts stedet, som drev fabrikken helt frem til 1986. Herefter fik bygningerne lov til at stå tomme og forfalde, indtil for et par år siden, hvor renoveringen af hotellet begyndte.

Hotellet har i dag 62 værelser, som alle har deres egen indretning.

Værelserne er store – større end de fleste. Vi fik en rundtur og et kig ind på de forskellige værelser, som alle er forskellige.

Anmeldelse-af-Ainscow-Hotel-Værelser

Flere typer værelser

 

 

Flere af værelserne er i 2 etager, hvor 1. salen udelukkende består af soveværelse og underetagen af stue med lille tekøkken og badeværelse.

Vores Anmeldelse af Ainscow Hotel får 4 stjerner og vi vil til enhver tid bo på dette hotel igen.

Hotellet var ideelt for os på en pigetur til Manchester, og opfyldte alle vores ønsker til et hotel til et weekend getaway;

  • Et fint prisniveau
  • God beliggenhed i forhold til shopping og seværdigheder
  • Stort og rent værelse
  • God morgenmadsbuffet
  • Restaurant & Bar
  • Super imødekommende og serviceminded personale

Du kan tjekke priser på hotellet HER


Læs flere anmeldelser fra England HER og Rejsebeskrivelser HER