Woodbury Outlet

Er du pjattet med mærker som Nike, Adidas, Levis, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors, Burberry, Hugo Boss, Hilfiger etc. så kan du shoppe amok i Woodbury Outlet med besparelser på 25% til 65% hver dag.

Der er flere afgange med bus om morgenen fra Port Authority, tæt på Time Square, og retur igen om eftermiddagen/aftenen.

Turen tager ca. 1,5 time – og du kan roligt tage afsted TIDLIGT for uanset hvad, så vil du ikke synes du har haft tid nok.

Medbring evt. en trolley, for der er masser at købe til næsten ingen penge (i forhold til DK).

Hele området er bygget som en lille by, hvor hvert brand har deres egen lille (nogle store) butik.

Umiddelbart kan det godt virke som en labyrint man går ind i, men udover du som det første skal henvende dig i Woodbury Welcome Center og her får et kort over byen, så er der også skilte og pile alle steder.

Der er gratis wi-fi på området, masser af siddepladser rundt omkring og en stor markedshal hvor du kan købe alverdens slags mad og drikkevarer.

Du skal være opmærksom på, at uanset hvor og hvordan du køber din billet til Woodbury, så skal den omdannes til en fysisk busbillet på stationen hvorfra bussen går.

Bussen afgår fra Port Authority Bus Terminal 625, på 8th Ave/43st.

Du kan med fordel købe billetter i forvejen, som du så fremviser og får omdannet til en rigtig billet, når du kommer til Port Authority (ligger til højre når du kommer ind ad hovedindgangen).

I Woodbury Welcome Center får du udover områdekortet også udleveret en voucher brochure med %’er til de forskellige butikker.

Woodbury-welcome-center

På din busbillet skal du være opmærksom på at du også får nogle ekstra %’er til udvalgte butikker. Så når du shopper i en butik, så huske at fremvise ALLE dine vouches, busbillet og hvad du ellers måtte have fået – de spørger ikke selv efter det – og der er MANGE penge at spare.

Læs om mange flere attraktioner i New York HER