Bali Rejseguides

Med verdens førende rejseguideudgiver Lonely Planet får du de mest relevante, opdaterede informationer om, hvad du skal se, opleve på Bali og de omkringliggende øer. Med en Lonely Planet guide i hånden eller på mobilen kan du planlægge din rejse med masser af tips, guides, information og folde ud kort.

Næsten alle bøger udgives som både paperback & e-bog og alle vores anbefalede rejseguides købes på SAXO (affiliatelink) og kan i nogle tilfælde også købes i brugte udgaver. 

Bali Rejseguide - Lonely Planet

Bali, Lombok & Nusa Tenggara

Med denne guide fra 2021 får du de seneste og mest opdaterede informationer om Bali og de omkringliggende øer efter Covid-19.

Som altid finder du masser af gode input til oplevelser, spisesteder, hvordan du sparer penge, transport, foldeudkort og meget mere.

Bali Pocket Guide - Lonely Planet

Bali Pocket Guide

Nyeste skud på stammen er denne dugfriske Lonely Planet Pocket Guide fra 2022. Guiden byder som altid på de bedste tips til alt fra festlige Kuta til familievenlige strande.

Al information er med seneste opdateringer efter Covid-19.

Explore Bali

Explore Bali

Denne guide til bali er skrevet af “Insight Guides” og er udkommet i 2022. Guiden er baseret på lokales oplevelser og anbefalinger, og fokuserer på de bedste ruter, rejseplaner og oplevelser.

Her får du en masse insider info med alt fra topattraktioner og kulturelle perler, til uberørte strande på øerne og meget mere.

Turen går til Bali & Lomboks

Turen Går Til Bali & Lombok

Med guiden “Turen Går Til Bali & Lombok” fra Politikens Forlag, guides du rundt til/på Balis mange strande, bjergene og rismarkerne omkring Ubud, templer og gadekøkkener.

Også Lomboks mange attraktioner finder du ikke denne guide.

Om Lonely Planet

Lonely Planet er verdens mest efterspurgte og sælgende rejsebogs udgiver. Virksomheden blev grundlagt i 1973 af Tony og Maureen Wheeler som har sin oprindelse i Australien.

I dag ejes Lonely Planet af Red Ventures, en førende global rejsemedievirksomhed.

Lonely Planet har solgt mere end 150 millioner rejsebøger på verdensplan og de udgives på et utal af sprog.

Rejsebøgerne bliver konstant opdaterede og genudgivet - og helt nye kommer til.

Alle rejseinformationerne kommer fra rejsende som indrapporterer nye oplevelser og anbefalinger samt ændringer til informationer i tidligere guides.

SAXO

Vi har et mindre samarbejde med SAXO, som gør at vi kan tjene en lille smule i kommission, når du køber rejsebøger via os - det koster dig ikke ekstra.

Tak fordi du støtter os og sikrer at vi kan blive ved med at skrive og dele vores mange rejseoplevelser & -anbefalinger.