Hvem er RejseTanker.dk

Hvem og hvad er RejseTanker.dk

RejseTanker.dk er en 100% økonomisk uafhængig og dansk Rejseportal som er baseret på at samle og dele rejseinspiration fra hele verden.

Formålet med RejseTanker.dk er, at alle som elsker at rejse, kan finde inspiration, dele og hjælpe hinanden med planlægningen af rejser.

Om-RejseTanker.dk

Alt indhold på RejseTanker.dk beror KUN på personlige oplevelser og er dermed en troværdig førstehåndsviden af stor værdi, da den gives uden nogen form for økonomisk vinding.

Vores mange rejseartikler – som er skrevet fra hele verden og ofte direkte fra vandkanten, et fly, basthyttens terrasse eller på en fortovscafé, skal inspirere og hjælpe vores mange læsere med inspiration og nyttig viden til at kunne planlægge og træffe de bedste valg til deres næste rejse.

Alle som elsker at rejse kan være med på RejseTanker.dk, uanset om man er til pakkerejser eller individuelle rejser.

Målet er at samle så meget inspiration og information på ét sted, så du kun behøver at være få klik fra at kunne planlægge og tage afsted på din næste rejse.

RejseTanker.dk er IKKE et rejsebureau og vi skræddersyr og sælger IKKE rejser – alle anbefalinger, råd og vejledninger, gives alene på baggrund af vores brugeres interesse i at dele deres oplevelser.

Spørgsmål til rejser kan stilles i forummet eller i kommentarfeltet under artikler.

I det tilfælde at en 3. part (bureau, flyselskab etc.) får publiceret en artikel eller andet, er det en forudsætning at også dette indlæg er skrevet til inspiration og ikke med salg for øje.

På RejseTanker.dk gør vi brug af Gæstebloggere, som med deres gode historier, rejsetrends, besøg på spændende, anderledes og sjove steder, deres tips & tricks og gode råd, også bidrager med masser af inspiration.

Gæstebloggere kan være både privatpersoner, Rejsebloggere med egen blog og relevante virksomheder, som ved at skrive en inspirationsartikel får links til deres rejsesite.

RejseTanker.dk indgår også samarbejdsaftaler med bureauer, flyselskaber, touragenter, hoteller m.m. men kun hvis vi mener det har 100% relevans for vores brugere og vores koncept.

Annoncering på RejseTanker.dk vil på ingen måde påvirke vores koncept om, at alt som bliver publiceret på Rejsetanker.dk skal være af værdi for vores brugere.

Al annoncering skal af brugerne opfattes som en service og oplysning om hvem der er specialiseret på de forskellige områder og aldrig som skjult og ligegyldig reklame.

Der vil i et hvert indlæg være skrevet hvem som har udarbejdet artiklen.

Sociale medier

Samarbejde-med-RejseTanker.dk

RejseTanker.dk fungerer som et socialt medie.

Vi deltager aktivt i rejsesnak om alt fra rejse planlægning og rejsetips, til kuffertmærker, anbefalinger af hoteller og restauranter m.m. på sociale medier, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og i adskillige rejsenetværk i hele skandinavien.

På RejseTanker.dk er vi i en rivende udvikling og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi arbejder hen mod at blive Danmarks mest aktive personlige Rejseportal.

Hvis du har du gode forslag og ideer til forbedringer eller tiltag, så hører vi meget gerne fra dig på info@RejseTanker.dk

Rigtig god fornøjelse og rejse!