Hvem er RejseTanker.dk

RejseTanker.dk er en 100% økonomisk uafhængig og dansk Rejseportal som er baseret på at indsamle og dele rejseinspiration fra hele verden.

Formålet med RejseTanker.dk er, at alle som elsker at rejse kan inspireres, dele og hjælpe hinanden med gode anbefalinger til planlægningen af rejser.

Om-RejseTanker.dk

Alt indhold på RejseTanker.dk er baseret KUN på personlige erfaringer uden økonomisk vinding, som derfor giver troværdig førstehåndsviden af stor værdi.

Vores mange rejseartikler dækker alt fra rejsebeskrivelser, guides, tips til transport og ikke mindst anmeldelser med anbefalinger til hvor man kan bo.

Altsammen med det ene formål at inspirere og hjælpe vores mange læsere til at planlægge og træffe nogle gode valg til deres næste rejse.

Alle som elsker at rejse kan være med på RejseTanker.dk – uanset om man er til pakkerejser eller individuelle rejser.

Målet er at samle så meget inspiration og information på ét sted, så du kun er få klik fra at kunne planlægge og tage afsted på din næste rejse.

RejseTanker.dk er IKKE et rejsebureau og vi sælger derfor ikke rejser – alle anbefalinger, råd og vejledninger, gives alene på baggrund af vores brugeres egne erfaringer og interesse i at dele deres oplevelser.

Når en 3. part (bureau, flyselskab etc.) får publiceret en artikel eller andet, er det en forudsætning at også disse indlæg er skrevet til med henblik på at inspirere og ikke salg.

Gæstebloggere

På RejseTanker.dk gør vi brug af Gæstebloggere, som med deres gode historier, rejsetrends, besøg på spændende, anderledes og sjove steder, deres tips & tricks og gode råd, også bidrager med masser af inspiration.

Gæstebloggere kan være privatpersoner, Rejsebloggere med egen blog og relevante virksomheder, som ved at skrive en inspirationsartikel får links til deres hjemmeside.

Samarbejdspartnere

RejseTanker.dk’s eksistensgrundlag er baseret på samarbejdsaftaler og annoncering.

RejseTanker.dk indgår samarbejdsaftaler med bureauer, flyselskaber, touragenter, hoteller m.m.

Uanset hvem vores samarbejdspartner måtte være, går vi aldrig på kompromis med at indholdet skal være 100% relevant og skal have værdi for vores brugere.

De fleste annoncer er baseret på affiliate marketing – såsom links til fx. Hotels.com og Momondo. Når en læser klikker på linket/annoncen og det fører til en booking, tjener vi en lille smule i kommission. En kommission som gør det muligt at drive RejseTanker.dk (se evt. affiliate annoncer under dette indhold)

Vi vil aldrig reklamere fx. for et specifikt hotel, som ikke er personligt besøgt.

Betalte inspirationsartikler skal ALTID være skrevet som inspiration og ikke i salgsøjemed. Under betalte inspirationsartikler vil der ALTID sidst i artiklen stå hvem som har udarbejdet den.

Al annoncering skal opfattes af læserne/brugerne som en service og oplysning om hvem der er specialiseret på de forskellige områder og aldrig som skjult og/eller ligegyldig reklame.

Vi samarbejder ikke med spil og kontantlåns virksomheder.

Sociale medier

Samarbejde-med-RejseTanker.dk

RejseTanker.dk er et socialt medie – et community.

Vi deltager aktivt i rejsenetværk og fora med rejsesnak og anbefalinger om alt fra rejse planlægning og rejsetips, til kuffertmærker, anbefalinger af hoteller og restauranter m.m.

Vores sociale medier er Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og herudover deltager vi også i adskillige skandinaviske rejsenetværk.

Sidste skud på stammen er vores nye Thailand og Bali fora på Facebook.

På RejseTanker.dk er vi i en rivende udvikling og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi arbejder hen mod at blive Danmarks mest aktive personlige Rejseportal.

Har du gode forslag og ideer til forbedringer eller tiltag, så tøv ikke med at skrive til os på info@RejseTanker.dk

Rigtig god fornøjelse og rejse!

Når du booker fly, hotel, seværdigheder osv. via vores links, tjener vi en lille smule i kommission - tak for din støtte.

Rejsetanker-dk-logo

På RejseTanker.dk skriver vi alt fra guides og rejsebeskrivelser, til anmeldelser og gode tips, alene baseret på at inspirere og hjælpe andre med planlægningen af drømmerejsen.

Personlige anbefalinger er nemlig dem, som giver de mest troværdige og de bedste oplevelser.